Foto: Reuters/Scanpix
No tīņu skolnieces tēla un dejām ar pitonu līdz topu virsotņu sasniegšanai – tā ir Britnija Spīrsa, kuras vārdu zina teju ikviens. Tomēr, neskatoties uz sasniegumiem mūzikā, viņas dzīvi vij dažādas likstas.

Gandrīz ikvienam zināms popdīvas Britnijas Spīrsas vārds. Viens prot nodungot kādu viņas populārāko dziesmu, kamēr cits zina stāstīt par dziedātājas neparastajiem dzīves līkločiem. Kā viņai izdevās iekarot klausītāju sirdis, nokārtot savas pinķerīgās attiecības un tikt galā ar saviem iekšējiem pārdzīvojumiem? Par to šoreiz!

Filmu par Britniju Spīrsu skaties ceturtdien, 14. jūlijā, plkst. 21:00 360TV!

No 'dīvainās' meitenes līdz zvaigžņotai karjerai

Foto: Vida Press

Mīlas likstas un ģimenes dzīve

Foto: Vida Press

Privātās dzīves līkloči: aizraujošas ballītes, cīņa par bērnu aizbildniecību un citi trakumi

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Atgriešanās apritē - bargā tiesnese uz karjeras turpināšana

Foto: Vida Press

2008. gada beigās Spīrsa izlaida savu nākamo albumu "Circus", kurš rotāja topu virsotnes un iekaroja klausītāju sirdis. Albuma dziesma "Womanizer" iekļuva "Billboard 100" pirmajā vietā. Izskatījās, ka Spīrsas personīgā dzīve arī ir kļuvusi mierīgāka, stāstot, ka labprātāk izvēlas laiku pavadīt mājās, lasot žurnālus un skatoties dažādas pārraides.

Jau 2011. gadā Spīrsa pierādīja, ka vēl joprojām ir spējīga radīt sabiedrībai tīkamu mūziku, izlaižot albumu "Femme Fatale", kurā bija tādas dziesmas kā "I Wanna Go" un "Till The World Ends". Kopā ar atgriešanos atpakaļ karjeras virsotnē, arī Spīrsas privātā dzīve uzlabojās – 2011. gada izskaņā viņa saderinājās ar Džeisonu Traviku (pāris izšķīrās 2013. gadā).
Foto: AFP/Scanpix
2012. gadā Spīrsa pieņēma jaunu izaicinājumu. Viņa pievienojās tiesnešu brigādei populārajā dziedāšanas šova "The X Factor" otrajā sezonā. Spīrsas simpātijas šovā bija ļoti grūti iegūt, viņa kļuva par vienu no bargajiem tiesnešiem. Pat viņas kolēģis Saimons Kauels izteicās, ka Spīrsa ir ļoti neprognozējama: "Nekad nevar zināt, kas notiks. Viņa tiesneša lomu uztver ļoti nopietni un dažkārt pat kļūst nejauka." Lai arī interese par šovu bija liela, Spīrsa pameta tiesnešu brigādi jau pēc vienas sezonas.

2013. gada beigās Spīrsa izlaida savu astoto studijas albumu "Britney Jean", kas ieguva dalītas emocijas – daudzi izteicās, ka tajā jūtama brieduma garša, bet citi – ka tas nav nekas īpašs. 2015. gada beigās Spīrsa paziņoja, ka top viņas jaunais albums.

Raksta tapšanā izmantota informācija no "Biography", "People", "Dailymail", "The Huffington Post".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!