Foto: Publicitātes foto

Lektore un publiciste Ieva Lejiņa, savulaik pazīstama kā Adamss, kura dēvēta arī par radiogeišu, aizvadītajā otrdienā, 29. martā, viesojās raidījumā "Starp mums runājot", kas vērojams televīzijā "STV Pirmā!".

Raidījuma gaitā Ieva atklāja, ka rutīnu no partnerattiecībām ar dzīves biedru izskaust necenšas, tā vietā to pieņemot. Savukārt pamatelementu, kas nodrošinātu ilgstošas un kvalitatīvas attiecības, atrast vēl nav izdevies.

"Zinu, ka eksistē dievišķā providence un kaut kādi plāni, par kuriem nemaz neesam kursā. Ja iepriekš biju domājusi, ka pēc apprecēšanās kopā būsim, līdz nāve mūs šķirs, tad tagad zinu, ka patiesībā tas ilgs vien tikmēr, kamēr viens otram būsim iepriecinoši. Kamēr nevis pieciešam, bet baudām viens otru," teic publiciste.

Taujāta, vai dzīvesbiedru kādreizējā maiņa atspoguļo savulaik piedzīvoto nespēju pieņemt rutīnu, Ieva joko, ka viņai vienmēr ir patikuši dzīvi vīrieši: "Man patīk dzīvi vīrieši. Bet beigti jau reizēm ir arī tie, kuri vēl staigā. Paskaties un redzi – beigts.

Šobrīd man ir viens dzīvesbiedrs, un es jūtos sasodīti pelnījusi šo pasākumu. Bet laicīgie pavadoņi visi mani ir veduši pie tā, kas man pieder šobrīd. Un paldies viņiem par to.

Un jā – es esmu rutīnā. To mainīt necenšos, bet pieņemt – gan. Ir strīdi un nesaskaņas, un tad salabstam. Un ir dienas, kad negribas neko darīt, un tad tās dienas pārvēršas par nedēļām…" smejas Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!