Foto: Reuters/Scanpix/AFP/Scanpix
Būt slavenam un atpazīstamam it nemaz nav vienkārši, jo visa tava privātā dzīve, likstas, veiksmes un neveiksmes tiek kā uz delnas izliktas publiskai vērtēšanai. Šoreiz esam izcēluši no rakstu lādītes stāstus par populārām mūsdienu dziedātājām, kuras gan izjutušas laimes virsotnes baudu, gan arī slīgušas skumjos asaru plūdos.

Teju vai visām kolekcijā apkopotajām varonēm var piedēvēt teicienu "Caur ērkšķiem uz zvaigznēm", jo patiesi izsisties un noturēties mūzikas industrijā nav viegli. Lai arī uz skatuves un koncertos viņas izskatās kā laimīgākās un harmoniskākās sievietes pasaulē, dzīves laikā viņas cīnījušas ar "iekšējiem dēmoniem", pārdzīvojušas smagas šķiršanās, centušās rast izeju no dažādām atkarībām, lai gūtu emocionālu piepildījumu savā karjerā un ikdienā.

Kas īsti notiek aiz skatuves priekškara un kam jāiziet cauri, lai pasaule tevi sauktu par vienu no šīs jomas spīdekļiem, lasi Eimijas Vainhausas, Alīsijas Kīsas, Gvenas Stefani, Nikolas Šerzingeres un vēl citu slavenu dziedātāju dzīves stāstos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!