Foto: AP/Scanpix/LETA
Viktorija Bekhema sevi pierādījusi vairākās jomās, iejūtoties gan popzvaigznes ādā, gan atrodot sevi modē. Tomēr, lai arī uzaugusi pārticīgā ģimenē, Viktorija sevi nekad nav uzskatījusi par tīrradni – viss, ko viņa ir sasniegusi, ir smaga darba rezultātā. Bet par lielo popularitāti, protams, jāpateicas pāris veiksmīgiem hitiem un laulībai ar futbola zvaigzni.

Viktorija Adamsa dzimusi 1974. gada 17. aprīlī Lielbritānijā. Jau no mazotnes viņa apzinājās, ka vēlas būt zvaigzne! Viņa uzauga pārtikušā ģimenē, padziļinātāk interesējoties par deju un mācoties teātra skolā. Viņas veiksmīgais izrāviens bija 1993. gadā, kad viņa atsaucās uz kādu piedāvājumu veidot grupu. No prāva dāmu skaita Viktorija bija viena no laimīgajām, kura varēja piedalīties visiem tik ļoti labi zināmajā piecu meiteņu grupā "Spice Girls". Tā bija viņas biļete uz slavu!

1996. gadā, izdodot savu debijas albumu "Spice", meitenes sasniedza mūzikas topu virsotnes, kļūstot par īstām popzvaigznēm. Noteikti visiem labi zināmas ir tādas dziesmas kā "Wannabe", "Say You'll Be There" un citas. Pēc kāda laika klausītājiem nonāca arī meiteņu otrais un trešais albums, tomēr iepriekšējās virsotnes "Spice Girls" nesasniedza, tā arī palēnām paklīstot pa šovbiznesa ārēm.

Tomēr Viktorija par mūziku nebeidza sapņot – 2001. gadā viņa izdeva savu solo albumu, tomēr īpašu popularitāti viņa neguva un enerģiju veltīja savai jaunizveidotajai ģimenei. Runājot par ceļu mūzikas pasaulē, laiku pa laikam "Spice Girls" apvienojās, lai atminētos sendienas un uzstātos kopā.

Viktorija ir pārliecināta – tu vari sasniegt jebko, ja smagi strādā. Kā pati teikusi, viņa nav nekāds tīrradnis, tomēr darbs ir visu panākumu atslēga.

Sevis atrašana modē

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Atkāpjoties no karjeras mūzikā, Viktorija izkopa interesi pret modi. Viņa radīja apģērbu, aksesuāru un smaržu līnijas, kā arī izdeva stila padomu grāmatu "That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between" (šī bija Viktorijas otrā grāmata; pirmā – "Learning to fly"). Lai arī viņa ik pa laikam apvienojās ar "Spice Girls", tāpat viņa teic – galvenokārt viņa koncentrējas uz modi.

Gluži tāpat gadu gaitā viņa ir kļuvusi par plaši pazīstamu zīmolu, piemēram, "Armani" seju, iejūtoties modeles ādā un reklamējot viņu produkciju. Kā teikusi pati – viņa to darījusi vien tāpēc, lai pēc tam varētu atskatīties un atskārst – arī pēc trīs bērniem viņa izskatījusies satriecoši.

Biznesmene reiz teikusi: "Es mīlu modi. Man patīk mainīt savu stilu, frizūru, meikapu. Viss, ko esmu reiz darījusi, ir izveidojis mani par tādu cilvēku, kāds es esmu tagad. Ne visiem gan patīk tas, ko es daru, bet, atskatoties uz visu atpakaļ, man gribas smaidīt."

Laulība ar Deividu Bekhemu un pasaules spozme

Foto: AFP/Scanpix

1997. gadā Viktorija satika futbola zvaigzni Deividu Bekhemu. Ātri vien abu starpā uzšķīlās dzirkstele, liekot apkārtējiem trīt mēles un abus cildināt gluži kā Lielbritānijas diženāko pāri.

Abu attiecības uzņēma vēl straujākus apgriezienus brīdī, kad abi saderinājās un bija atvases gaidībās. Šobrīd Bekhemu pāris lolo četrus bērnus, un ārēji rada laimīgas ģimenītes tēlu.

Protams, kā jau visās attiecībās, arī Viktorija un Deivids piedzīvojis gan kalnus, gan lejas, tomēr ārēji pratuši saglabāt laimīga pāra tēlu, neraugoties uz to, ka abi ir sabiedrībā zināmi cilvēki ar saspringtiem grafikiem.

Foto: AFP/Scanpix

Nav arī noslēpums, ka teju ikvienā fotogrāfijā Viktorija izvairās no smaidīšanas un viņas "dzelzs" seju pamanījis gandrīz ikviens. Daudzi mēļo, ka viņa pat izskatās nožēlojami, atrodoties blakus savam vīram. Tomēr, kā pavisam nesen smējusies pati Viktorija – ja viņa tiešām būtu tik nelaimīga, kā izskatās fotogrāfijās, viņa jau sen būtu izšķīrusies. Starp citu, Viktorijas tuvākie teic, ka skaistā biznesa lēdija nebūt nav pikta un nomākta, viņai esot pat īsteni dzirksteļojoša daba, vien mediju klātbūtnē viņa izvēlējusies nesmaidīt.

Foto: Reuters/Scanpix

Lai vai kā, nevar noliegt, ka Viktorija un viņas ģimenīte allaž pamanījusies būt uzmanības centrā. Un nebūt nevarētu teikt, ka kaut kādā mirklī šo slavu Viktorija nav izmantojusi – ne velti viņa gozējusies filmās un TV raidījumos, kas atspoguļo viņas dzīvi, piemēram, "Being Victoria Beckham" (2002), "The Real Beckhams" (2003), "A Mile In Their Shoes" (2004)," Victoria Beckham: Coming to America" (2007). Tomēr, gadiem ejot, viņa arī teikusi, ka ir nedaudz nogurusi no "sarkano paklāju dzīves", un nevar vien sagaidīt, kad viņa varēs vienkārši būt – neviena netraucēta.

Foto: AP/Scanpix
Izpelnoties atzinīgus vārdus vai kritiku, Viktorija teic, ka citu viedoklis viņai ir otršķirīgs. "Es ļoti koncentrējos uz lietām, ko es daru, un savu ģimeni. Es daudz neuztraucos par to, ko domā citi. Godīgi sakot, es par to vispār nedomāju," viņa teikusi, piebilstot, ka vēlas dzīvot savu dzīvi.

Raksta tapšanā izmantota informācija no "Biography", "Elle", "Vogue", "Hello Magazine", "Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!