Foto: www.personibas.co
Ik dienas satiekot arvien jaunas, neatkārtojamas, veiksmīgas, drosmīgas un patiesi iedvesmojošas sievietes, esmu pārliecinājusies, ka talantīgu cilvēku mūsu zemē ir vairāk nekā spējam saskaitīt, un ar šo faktu nudien ir vērts lepoties!

Viņu vidū ir arī vides dekoratore Baiba Prindule, kuras ikdiena paiet, radot skaistumu un uzburot sajūtas. Baiba sadarbojas ar vairākiem Latvijas dizaina zīmoliem (Madara Cosmetics, Munio Candela, NELLEULLA un citiem), iedvesmo žurnālu "DEKO" un "Pie Galda" lasītājus, palīdz radīt TV reklāmas un ļauj tapt skaistākām arī neskaitāmām kāzām.

Sadarbībā ar projektu "Personības. Stāsti un sarunas", kas tā sekotājus iepazīstina ar stāstiem un viedokļiem no dažādu industriju cilvēkiem, fokusējoties uz vērtīgo, paliekošo un pozitīvo, piedāvājam tā ietvaros nesen tapušu video interviju,  

Tajā Baiba atklāj gan savus iedvesmošanās paņēmienus un dzīves garšas atrašanas metodes, gan runā par miera un harmonijas ostām, kā arī prasmi dzīves virpuļos uz mirkli apstāties un atcerēties, ka jāizbauda ne tikai darba rezultāts, bet arī pats radīšanas process.

"Ja es noķeru to pareizo sajūtu sevī, man jebkur ir labi - vai tas ir filmēšanas laukums, vai tas ir Parīzes dzīvoklītis vai tās ir manas mājas Cēsīs."

Aicinu arī tevi uz mirkli atpūsties no ikdienas pienākumu jūras, pagatavot tasi iecienītās tējas vai kūpošas kafijas un, ja citādi nevar, nozagt brītiņu sev un ieklausīties Baibas teiktajā. Varu derēt, ka atradīsi vienu otru patiesību, no kuras paņemt arī ko sev noderīgu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!