Foto: AFP/Scanpix/LETA/Reuters/EPA
Būt par māti vai tēvu var būt viens no sarežģītākajiem pienākumiem, kāds vien iedomājams. Protams, būt par vecāku daudziem cilvēkiem ir galvenais dzīves mērķis un prieka avots, neskatoties uz to, ka rūpes par bērnu prasa milzu enerģiju, spēku un ļoti, ļoti daudz laika. Šoreiz piedāvājam iepazīties ar aktrisēm, kas spējušas apvienot mātes lomu ar spožu karjeru. Protams, viņas neiztiek bez atbalsta.

Sievietes, kas audzina bērnus un vienlaikus gūst galvu reibinošus panākumus, iedvesmo neskaitāmus cilvēkus. Protams, netrūkst arī skauģu un nelabvēļu, kas nerimstas atgādināt, ka šīm sievietēm vienkārši ir paveicies un viss dzīvē nāk viegli. Tomēr nereti aiz slavas un panākumu spozmes slēpjas rūgti pārdzīvojumi un sirdssāpes. Piemēram, Nikola Kidmena nebūt nekļuva par māti tā, kā, iespējams, bija cerējusi. Viņa cīnījās ar neauglību, piedzīvoja ārpusdzemdes grūtniecību un spontānos abortus, bet par māti kļuva, adoptējot un izmantojot surogātmātes palīdzību. Arī žilbinošā Sandra Buloka par māti kļuvusi, pateicoties adopcijas iespējām.

Lūk, pieci stāsti par sievietēm, kas paralēli aktrises darbam audzina bērnus.

Līdzsvarā starp ģimeni un karjeru. Daudzbērnu mammas un aktrises Katrīnas Heiglas stāsts

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ar vienu kāju esot šovbiznesā jau no mazotnes, aktrisei Katrīnai Heiglai ģimenes dzīve allaž bijusi svarīga. Lai arī spīdoši ik pa mirklim nav gājis abās šajās frontēs, viņa joprojām cenšas noturēt līdzsvaru un laiku veltīt kā darbam, tā saviem mīļajiem. Par godu šīs nedēļas jubilārei Katrīnai, piedāvājam ieskatu viņas dzīvē!

Lasīt vairāk

No trūcīgas bērnības uz slavas spozmi: stilīgā trīs bērnu māte Sāra Džesika Pārkere

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Aktrise Sāra Džesika Pārkere vairumam ļaužu saistās ar seriālu "Sekss un lielpilsēta" un Keriju Bredšovu. Un varētu teikt, ka viņa savā ziņā ir ļoti līdzīga savam populārākajām atveidotajam tēlam, bet tajā pašā laikā – tik ļoti atšķirīga. Šoreiz par godu Pārkeres dzimšanas dienai, kas atzīmējama 25. martā, piedāvājam ieskatu radošās personības dzīvē.

Lasīt vairāk

Aktrise, biznesa sieviete, māte un pavarda kurinātāja: Gvinetas Paltrovas dzīvesstāsts

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Šonedēļ, precīzāk 27. septembrī, Gvineta Keita Paltrova svin savu 45 dzimšanas dienu. Kā viņa kļuva par pasaulē atzītu aktrisi, māti un biznesa sievieti? Lūk, šajā stāstā.

Lasīt vairāk

Slava, nepadošanās pēc krāpšanas un ilgas pēc bērniem. Sandras Bulokas sapņu piepildījums

Foto: EPA/LETA

Sandra Buloka ir viena no veiksmīgākajām un pelnošākajām aktrisēm pasaulē. Mērķtiecīgi un neatlaidīgi viņa ir kāpusi pa karjeras kāpnēm, lai sasniegtu slavas virsotnes. Privātajā dzīvē gan viņu tāda veiksme nav pavadījusi, bet arī šai jomā aktrise nebaidās piepildīt savus sapņus. Sieviete nepadevās pēc krāpšanas skandāla, kam sekoja skaļa šķiršanās, un uzņēmās rūpes par diviem bērniem.

Lasīt vairāk

Cīņa ar neauglību un vīru dēmoniem – rudmatainā 'kurtizāne' Nikola Kidmena

Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/AFP/Scanpix

Vairumam rudmatainā austrāliešu skaistule Nikola Kidmena asociējas ar spilgto kurtizānes lomu "Mulenrūžā". Taču talantīgā aktrise iemiesojusi arī daudz citu lomu, vienlaikus cīnoties ar negaidītiem pavērsieniem privātajā dzīvē. Toma Krūza nodevība, jaunā vīra dēmoni un nebeidzami centieni kļūt par māmiņu... Tas viss, gluži kā košā kino filmā, mijas ar nezūdošu vēlmi pēc mierīgas ģimenes dzīves. Turpinot rakstu sēriju "Sievietes vēsturē", šoreiz piedāvājam ieskatu Nikolas Kidmenas dzīvē, kurā viņa kā divas galvenās prioritātes izvirzījusi ģimeni un karjeru.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!