Foto: Baiba Tarziera/Privātais arhīvs/Andris Krūmiņš
Nav šaubu, ka ikdienā iegrimstam rutīnā un savās ķibelēs, pat visniecīgākos sīkumus uztverot kā nepārvaramas problēmas. Tomēr šādās situācijās vienmēr būtu jāatceras, ka viss nav tik traģiski, kā no pirmā mirkļa varētu šķist. Šoreiz "Viņa" komanda piedāvā vairākus stāstus par cilvēkiem, kas pat pēc dzīves smagākajiem triecieniem ir pozitīvi, atgādinot par to, ka nokārt degunu par katru nieku nevajag.

Iespējams, nepieciešamo iedvesmas devu dos stāsti par slimībām, kurām padoties negrasījās ļaudis, pārvarot tās un šobrīd dzīvojot laimīgi. Varbūt aizdomāties par vērtībām liks citu pieredze par tuvāko zaudēšanu, kas vienmēr ir nepatīkami un sāpīgi, tomēr dažkārt šādas ziņas nāk negaidīti, un ar to ir jāsamierinās. Novērtēt savu veselību un ikdienas mirkļus liks stāsti par negaidītiem negadījumiem, kas stāsta varoņus atstājuši cīnīties ar atgadījumu sekām un sevi pašu. Tomēr, iespējams, vajadzīga vien ikdienišķa "sapurināšanas" deva, izvēloties dzīvot ar apziņu, ka tas, kas ir noticis, ir bijis sāpīgi, tomēr dažkārt nepieciešams dzīvi pārņemt savās rokās un negausties par katru nieku.

Jāatgādina, ka šiem stāstiem ir kas kopīgs – to galveno varoņi ir cilvēki, kuri par spīti likteņa negaidītajiem un skarbajiem pavērsieniem uz nākotni lūkojas optimistiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!