Foto: Publicitātes attēls
"Šis ir vērienīgākais un "pieaugušākais" šovs manā karjerā," sarunā ar "Delfi" uzsver populārā krievu dziedātāja Poļina Gagarina, stāstot par savu jauno koncertprogrammu "Atbruņota". Rīgā to varēs redzēt 13. martā, divas dienas vēlāk – Tallinā. Pirms viesošanās Baltijā ar Poļinu parunājām par dzīvi, par meiteņu lietām. Dziedātājas patiesums, atklātība un jebkāda patosa trūkums pilnībā atbruņo.

Ar gadiem mēs apaugam ar jaunām prasmēm un īpašībām, bet ir noteikta programma, kas mūsos ielikta ģenētiski. Kādas ir jūsu vērtīgākās iedzimtās rakstura īpašības?

Mērķtiecība, dzīvesprieks un pārliecība par to, ka es varu daudz. Man vienmēr bijis milzu atbalsts no vecākiem un vecmāmiņas. Biju mīlēts bērns, izlutināta šī vārda labākajā nozīmē. Mani loloja ar uzmanību un mīlestību. Jau kopš bērnības vecmāmiņa man vienmēr teica, ka esmu labākā, bet manai mammai viņa pateica: "Tu esi laidusi pasaulē manu sapni." Ar šādu sajūtu arī uzaugu. Bērnība bija harmonijas un prieka pilna. Cik vien sevi atceros, esmu bijusi dzīvespriecīgs, atklāts, sabiedrisks bērns. Lai gan vairākas reizes pārcēlāmies uz dzīvi citur, man vienmēr bija daudz draugu, nekad nejutos neērti, mani nenomāca kompleksi, man nebija problēmu skolā, viss ļoti viegli padevās.

Vai jums ir bijusi zvaigžņu slimība?

Domāju, ka jā, – laikā, kad piedalījos šovā "Zvaigžņu fabrika 2" un pēc tā. Sagriezās galva no tā, ka sāka parādīties nauda, ar ko varēja rīkoties pēc sirds patikas. Tas ir viens no sarežģītākajiem pārbaudījumiem. Daļu devu mammai, remontējām dzīvokli, bet naudas man tāpat vēl atlika, sajutu brīvības garšu.

Tomēr pēc kāda laika tas viss beidzās un atkal nācās par visu cīnīties pašai. Tas ļoti atvēsina un saliek visu pa vietām. Mans turpmākais ceļš līdz punktam, kurā tagad atrodos, bija ilgs. Kad viss notiek pakāpeniski, to jau uztver citādi. 18 gadu vecumā smadzenes nostājās savā vietā, sapratu, ka viss atkarīgs no tā, cik cītīgi strādāšu, ka neviens neko uz paplātes nepienesīs. Jo vairāk strādāju, jo labāku rezultātu guvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!