Foto: Vida Press
Aktrise, sieva un divu meitiņu mamma – tā ir Bleika Laivlija, kura atpazīstamību visā pasaulē ieguva, pateicoties seriālam "Intrigante", kurā viņa atveidoja Serēnu Vandervudsenu. Tā kā Bleika šonedēļ svinēs savu 30 dzimšanas dienu, piedāvājam ieskatu tajā, kā viņas sasniedza slavas virsotnes un izveidoja mīlošu ģimeni.

1987. gada 25. augustā šovbiznesu mīlošai ģimenei pievienojās Bleika. Viņas tēvs bija aktieris un režisors, bet māte – talantu medniece. Bleika ir jaunākā no piecām Laivliju atvasēm, un, jāpiebilst, visi viņas brāļi un māsas arī minuši takas šovbiznesa pasaulē.

Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī šķiet neprātīgi, Bleika atzinusi izdevumam "Marie Claire", ka pirmo klasi uzsāka vien trīs gadu vecumā. "Manam brālim bija jāsāk iet skolā, bet viņš nevēlējās doties viens. Tā kā biju ļoti gara, mana mamma pateica, ka arī man ir seši gadi. Pēc dažām nedēļām skolas vadība nonāca pie slēdziena, ka mani jāsūta uz nodarbībām, kas paredzētas garīgi atpalikušiem bērniem. Viņi domāja, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, jo es visu laiku vēlējos gulēt, kamēr pārējie bērni strādāja," smejoties stāstījusi Bleika, skaidrojot, ka māte viņu izņēmusi no skolas.

Vēlāk gan viņa savās skolas gaitās pierādīja savu aso prātu un vēlmi iesaistīties dažādās ārpusklases nodarbībās – viņa bija karsējmeitene, klases prezidente un kora dalībniece.

Karjera: kā Bleika ieguva pasaules slavu

Neskatoties uz vecāku kaislīgo vēlmi pēc iespējas ātrāk meitu ieraut šovbiznesa pasaulē, Bleika sākotnēji nav izrādījusi īpašu vēlmi karjeras taciņu mīt šajā jomā. Viņai bija sapņi par universitāti, tomēr brālis, kā vēlāk atzinusi pati, 15 gadu vecumā lika veikt dzīves nozīmīgākos lēmumus. Viņas brālis bija izslavējis Bleiku arī dažādiem aģentiem, no kuru zvaniem vēlāk Bleika nav varējusi atkauties un, nemācēdama atteikt, piekritusi.

17 gadu vecumā viņa ieguva lomu "The Sisterhood of the Traveling Pant", bet 2006. gadā Bleika bija redzama komēdijā "Accepted". 2007. gads jaunajai aktrisei bija īpaši zīmīgs. Viņa ieguva lomu slavenajā seriālā "Intrigante" ("Gossip Girl"), spēlējot Serēnu Vandervudsenu. Drīz vien jauniešu seriāls kļuva atpazīstams, bet aktieri – iemīļoti. Bleika filmējās seriālā līdz tā noslēguma sērijai 2012. gadā.

Šarmantais izskats, labās aktierprasmes un slava, kas bija iegūta no kulta seriāla laikiem, palīdzēja Bleikai būt vienai no daudzsološākajām jaunajām aktrisēm, kura salīdzinoši īsā laikā spēja iemantot atpazīstamību visā pasaulē. Viņa piedalījās dažādos projektos, piemēram, 2010. gada filmā "Pilsēta" ("The Town"), kā arī nemaz ne tik nesenajā, 2015. gada filmā – "Adelainas gadi" ("The Age of Adaline").

Šobrīd aktrise strādā pie filmām "A Simple Favor", "The Husban's Secret", kā arī "The Rhythm Section".

Bleika dažādām balvām nominēta 21 reizi, bet astoņas reizes mājās devusies ar lielo balvu.

Pabūt kopā ar Holivudas smukulīšiem un izveidot laimīgu ģimenes dzīvi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!