Foto: Passion.ru

Britu dziedātāja Adele (28) sniegusi atklātu interviju, ziņo "Passion". Nedaudz vairāk kā pirms četriem gadiem, 2012. gada 19. oktobrī Adele kļuva par māmiņu, ar draugu Saimonu Koneki, sagaidot savu pirmdzimto – dēliņu Andželo Džeimsu Koneki.

Pirms pāris dienām žurnālā "Vanity Fair" publicētajā intervijā sieviete atklāj, ka cietusi no pēcdzemdību depresijas un nožēlojusi pieņemto lēmumu.

❤️ @vanityfair

A photo posted by @adele on Oct 31, 2016 at 9:33am PDT

"Mana uzvedība bija neadekvāta. Es jutos tā, it kā būtu izdarījusi sliktāko izvēli mūžā. Pie velna! – es uzstāju, ka reizi nedēļā man jābūt vienai, bez mazuļa, lai varētu nodarboties ar sev tīkamām lietām," atklāti atzinās Adele. Šādi rīkojoties, viņa esot jutusi vainas apziņu, bet sapratusi, ka tā ir vienīgā iespējamā izeja no situācijas.

Pēc vīra ieteikuma Adele sākusi tikties ar draudzenēm, kurām ir bērni. "Reiz es vienai no viņām atzinos, ka neieredzu to visu. Viņa izplūda asarās un atbildēja, ka jūtoties līdzīgi," stāsta dziedātāja.

Ghostbusters / Nashville, TN

A photo posted by @adele on Oct 16, 2016 at 4:08pm PDT

Viņai ir bail atkal palikt stāvoklī. "Esmu pārāk nobijusies. Pēc dēla nākšanas pasaulē pārcietu smagu pēcdzemdību depresiju, un tas ir atstājis graujošas sekas...man bija grūti par to runāt. Es centos šīs izjūtas paturēt pie sevis," Adele atbild uz jautājumu par otro bērnu.

Tik tiešām, pirms gada, piedaloties NBC sarunu šovā "Today", viņa pārliecinoši apgalvoja, ka nekad iepriekš nav jutusies tik vesela un ar dzīvi apmierināta.

Toronto, ON / Oct 4

A photo posted by @adele on Oct 6, 2016 at 2:58pm PDT

Dziedātāja atzinās, ka viņai bijis grūti atsākt profesionālo karjeru. "Pirmās dziesmas ieraksts bija īsts pārbaudījums. Kļūstot par mammu, biju paņēmusi pārtraukumu. Ik pa laikam man šķita, ka esmu gatava atgriezties "ierindā", bet īstenībā es nebiju tam gatava. Atgriešanās bija atkal un atkal jāatliek, līdz es sajutu spēku to tiešām paveikt. Vairākkārt pieķēru sevi domājam, ka nespēšu to izdarīt nekad," Adele atklāti dalījās ar savām izjūtām BBC Radio 2 tiešajā ēterā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!