Kļūšana par mammu ir nozīmīgs un pārmaiņas nesošs process daudzām sievietēm. Dažas no viņām savu pieredzi un ikdienu naski atspoguļo "Instagram". Šoreiz, iedvesmojoties no "Vogue", apkopojam uzņēmīgas un stilīgas mammas, kuras dalās ne tikai glancētos attēlos, bet arī ar savu ikdienas patiesumu, piemēram, bērniņa zaudēšanu vai lielo drēbju kalnu, ar kuru jātiek galā.

Elegantā Pippa Vospere

View this post on Instagram

A post shared by Pippa Vosper (@pippavosper) on Aug 26, 2018 at 1:31am PDT

Elegantā Pippa Vospere (Pippa Vosper) ikdienā konsultē un raksta par modi, pasniedz fitnesa nodarbības uz velotrenažieriem, kā arī rūpējas par savu atvasi Astoru. Gaišmatainā zēna mammas kontam "pippavosper" ikdienā seko vairāk nekā 57 tūkstoši sekotāju. Turklāt Pippa redzama ne tikai mīļos ģimenes attēlos, bet arī gluži kā modele – ģērbusies stilīgās kleitās.

View this post on Instagram

A post shared by Pippa Vosper (@pippavosper) on Oct 12, 2018 at 10:24am PDT

"Instagram" atspoguļotā dzīve nereti ir tikai viena puse. 2018. gada janvārī Pippa "Vogue" dalījās savā stāstā par otrā bērniņa zaudēšanu grūtniecības piektajā mēnesī. Sieviete atzinusi, ka sākumā baidījusies atklāt notikušo, taču pēc tam saņemtie citu sieviešu stāsti esot bijuši uzmundrinoši un liecinājuši – viņa nav vienīgā, ar kuru tā ir noticis.

View this post on Instagram

A post shared by Pippa Vosper (@pippavosper) on Oct 13, 2018 at 8:43am PDT

Mamma četrām meitenēm – Klemija Hūpere

View this post on Instagram

A post shared by C L E M M I E (@mother_of_daughters) on Dec 3, 2018 at 9:19am PST

Klemija Hūpere (Clemmie Hooper) savā "Instagram" kontā "mother_of_daughters" ikdienā vēsta ne tikai par to, kā audzināt četras mazas sievietes, bet arī parāda īstenu sadzīves realitāti, piemēram, veļas kalnu, ar kuru sievietei jātiek galā. Klemija darbojas savā blogā un arī sarakstījusi grāmatu par to kā, uzaudzināt mazuli. Viņas misiju varētu raksturot kā vēlmi likt izprast mileniāļu paaudzes sievietēm, ka dzemdības ir pozitīva un skaista pieredze.

View this post on Instagram

A post shared by C L E M M I E (@mother_of_daughters) on Nov 14, 2018 at 10:48am PST

Četru meitu mammas kontam ikdienā seko gandrīz 600 tūkstoši cilvēku. Turklāt arī meitiņu tētis savu artavu pievieno paša kontā – "father_of_daughters", kuram seko vairāk nekā 900 tūkstoši. Vecāki bieži redzami pozējām smaidoši un priecīgi par kuplo ģimeni, bet tajā pašā laikā dalās ar meitu nebēdnībām, piemēram, kas notiek, ja kāda no māsām apēd otras šokolādes kalendāru.

View this post on Instagram

A post shared by C L E M M I E (@mother_of_daughters) on Oct 27, 2018 at 8:55am PDT

Pārliecības pilnā krāsu mīle – Zoja de Pasa

View this post on Instagram

A post shared by Zoë de Pass (@dresslikeamum) on Jan 7, 2019 at 1:08pm PST

Trīs bērnu mamma Zoja de Pasa (Zoë de Pass) savā kontā izrāda ne tikai ikdienas dzīvi, bet iesaka ģērbties gluži kā viņa jeb mammas lomu pildoša sieviete. Zojas profilam "dresslikeamum" seko vairāk nekā 120 tūkstoši cilvēku, turklāt tajā netrūkst sievietes iecienītās košās krāsas un, protams, mode, kas piemērota arī dāmām, kuras kļuvušas par mammām.

View this post on Instagram

A post shared by Zoë de Pass (@dresslikeamum) on Jan 6, 2019 at 5:46am PST

Zojas centienus un pārliecības sēšanu citās sievietēs varētu salīdzināt ar kampaņu, kas maina pieņemto uzskatu – mammas ģērbjas neinteresanti vai garlaicīgi. Portālam "Telegraph" pirms dažiem gadiem sieviete atzinusi, ka, meklējot stila ieteikumus, vienīgās iespējas bijušas patiesi garlaicīgas, taču nu situācija mainījusies, jo neskaitāmi zīmoli piedāvā veselas māmiņām ērtas un stilīgas līnijas.

View this post on Instagram

A post shared by Zoë de Pass (@dresslikeamum) on Dec 21, 2018 at 1:56am PST

Rūpīgā mamma Austrālijā – Kortnija Adāmo

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Adamo (@courtneyadamo) on Oct 25, 2018 at 6:09pm PDT

Kortnijas Adāmo (Courtney Adamo) ģimenē aug pieci bērni, kuri ir "Instagram" konta "courtneyadamo" biežākie attēlu modeļi. Gleznainajās fotogrāfijās parādās ne tikai omulīgā mājvieta, ģimenes smaidi, bet arī mazliet mežonīgā un skaistā Austrālijas piekraste. Sākumā ģimene dzīvojusi Londonā, taču jau kādu laiku par savām mājām dēvē Austrālijas pilsētu Baironbeju.

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Adamo (@courtneyadamo) on Sep 27, 2018 at 8:51pm PDT

Kortnija ir arī rakstniece un piedalījusies grāmatas tapšanā, kurā ilustrēti izskaidrots viss, kas notiek ar sievieti un mazuli grūtniecības laikā. Tāpat viņa ir viena no starptautiska bloga radītājām, kur savos stāstos dalās tā dēvētās modernās mammas. Par savu straujo ikdienu Kortnija dalījusies portālā "The delivery mag", kur atzīst – rīts ir visnotaļ straujš, taču, lai visi bērni tiktu apčubināti, liels palīgs ir sievietes vīrs. "Par laimi mēs ar Maiklu esam lieliska komanda," atklāj piecu bērnu mamma.

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Adamo (@courtneyadamo) on Sep 18, 2018 at 12:48am PDT

Slavenā pavāra sieva – Džūlza Olivera

View this post on Instagram

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Sep 28, 2017 at 1:10am PDT

Džūlza Olivera (Jools Oliver) tiek dēvētā par vienu orģinālajām "Instagram" mammām. Sievietes kontam "joolsoliver" šobrīd seko gandrīz 550 tūkstoši cilvēku. Savukārt ģimeniskajos attēlos lielākoties redzami pieci bērni, sievietes vīrs – populārais pavārs Džeimijs Olivers – un gardi ēdieni.

View this post on Instagram

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Apr 12, 2016 at 11:05am PDT

Prese pēdējā laikā naski aprakstījusi pāra vēlmi radīt sesto bērniņu. Tomēr, lai arī kad tas notiktu, jau šobrīd ģimene attēlos parāda īstenu idilli un prieku, ko Džūlza regulāri publicē savā "Instagram" kontā. Tāpat sieviete piedalījusies bērnu apģērbu kolekcijas radīšanā, kurā dominē varavīksnes krāsu tērpi bērniem līdz piecu gadu vecumam.

View this post on Instagram

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Dec 31, 2017 at 9:57am PST

Stilīgā dzīvesveida tvērēja – Džeimsa Kičinski-Makoja

View this post on Instagram

A post shared by MISS JAMES ⚡️ (@bleubird) on Dec 5, 2018 at 12:37pm PST

Džeimsa Kičinski-Makoja (James Kicinski-McCoy) ir ne tikai stilīga mamma saviem četriem bērniem, bet ikdienā veido arī izdevumu sievietēm, kuras ir mammas, un ar vīru kopīgi darbojas atvērtajā apģērbu veikalā. Viņas stils un gaume redzams neskaitāmos attēlos, starp kuriem ik pa laikam parādās arī fotogrāfijas ar bērniem.

View this post on Instagram

A post shared by MISS JAMES ⚡️ (@bleubird) on Oct 30, 2018 at 9:42am PDT

Džeimsas kontam "bleubird" šobrīd seko vairāk nekā 220 tūkstoši cilvēku. Savā blogā "Bluebird" sieviete raksta, ka bērnībā bieži pārcēlusies no vienas vietas uz citu. Tomēr šobrīd ģimene noenkurojusies Nešvilā, Tenesijas štatā. Paralēli citiem projektiem 2014. gadā sieviete radījusi arī portālu "Mother" ar mērķi – sniegt informāciju un iedvesmu visām topošajām un esošajām mammām.

View this post on Instagram

A post shared by MISS JAMES ⚡️ (@bleubird) on Jul 23, 2018 at 4:47pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!