Interviju ciklā labi pazīstamā Latvijas zīmola "Madara" radītāja un uzņēmēja Lotte Tisenkopfa-Iltnere dalās pārdomās par to, kāpēc latvieši var būt veiksmīgi uzņēmēji.

Zīmola "Madara" radītāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere par uzņēmējdarbību Latvijā izsakās šādi: "Es domāju, ka latvietis ir fantastisks uzņēmējs, jo mēs esam kvalitatīvi uzņēmēji. Pavērojot mūsu mantojumu, kaut vai to, kā mēs esam adījuši un adām cimdus." Uzņēmēja gan atzīst, ka pati adīt nemākot – skolas laikā esot šmaukusies.

"Kā tas cimds ir adīts – tur ir tāda kvalitāte, tāds luksus. Latvietī ir darba tikums, kas ir uzņēmējdarbības pamatā. Bez tam svarīga ir arī orientēšanās uz ilgtermiņu, lai tas cimds iztur malkas ciršanu, lai iztur baļķa nešanu, lai sargā un svētī. Labais nodoms un tikums spēj virzīt jebkuru lietu," dalās Lotte.

"Lai veicinātu savas valsts celtniecību, tas cimds ir jāada kārtīgi," atzīst zīmola radītāja, vairāk par Lotti skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, trešdien, 15. jūnijā pulksten 23.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!