Foto: Publicitātes foto
Ko nozīmē bezkontakta stimulācija un kāpēc tā radījusi apvērsumu sieviešu baudas pasaulē? Kas īsti ir "Womanizer" un kā tas ir kļuvis par mīlētāko sieviešu seksa rotaļlietu?

2014. gadā dzima "Womanizer", un nu jau vairākus gadus tas iet savu uzvaras gājienu pāri visām pārējām sieviešu seksa rotaļlietām. Tas tika radīts ar domu par sievietes labsajūtu, lai katrai būtu iespēja sasniegt baudas augstāko pakāpi un apbalvot sevi ar orgasmu. Viss "Womanizer" koncepts ir radīts, abstrahējoties no klasiskajiem un novecojušajiem seksa industrijas principiem. Womanizer ir par skaistumu, estētiku, eleganci, baudu un sevis mīlēšanu. Tajā nav nekā vulgāra vai perversa. Pat šo rotaļlietu dizains ir tik mūsdienīgs un izsmalcināts – nezinātājs nekad nepateiks, ka tā ir seksa rotaļlieta!

Kāds ir "Womanizer" efektivitātes noslēpums?

"Womanizer" efektivitāte slēpjas bezkontakta klitorālās stimulācijas principā. Rotaļlieta klitoru stimulē ar divvirziena gaisa plūsmu – klitoru nedaudz iesūcot un atlaižot. Tas liek sievietes baudas podziņai dejot savu baudas deju un sasniegt orgasmus jau pāris minūšu laikā. Pateicoties bezkontakta stimulācijai, klitors netiek berzēts, rīvēts un pārstimulēts. Tas nesaņem nepatīkamu kairinājumu no pārāk raupjiem pirkstu galiem vai pārāk stipri piespiesta vibratora. Saudzīgais stimulācijas veids ļauj izbaudīt arī vairākkārtīgus orgasmus bez pārstimulācijas. Reti kura sievietes spēs atrast argumentus, lai atteiktos no šādas lutināšanas.

Foto: Publicitātes foto

Orgasms var būt pat efektīvāks rīta enerģijas lādiņš kā tase kafijas. Tas noteikti uzlabos dienu, jo orgasma laikā cilvēka ķemenenī izdalās vislielākā ositocīna koncentrācija. Oksitocīns ir hormons, kam ir nozīme intimitātē, vairošanās procesos, dzemdībās un sociālo attiecību veidošanā. Oksitocīns – mieram, mīlestībai un veselībai! Tātad, noderēs arī vakarā saldākam miegam. It īpaši pēc saspringtas dienas, kad ķermenis ir pelnījis kārtīgu relaksāciju.

Vai rotaļlieta var izkonkurēt vīrieti?

Nenoliegsim, ka kungi dažreiz kļūst bažīgi, uzzinot par "Womanizer" efektivitāti. Tomēt, jāatzīst skarbā patiesība – ja kungs uztraucas, ka viņu izkonkurēs seksa rotaļlieta, tad viņa prasmes sagādāt sievietei baudu ir apšaubāmas. Vai vismaz paša pārliecība par savām spējām pieklibo. Māka sievietei sagādāt baudu un patiesa vēlme, lai viņa jūtas vēl labāk, būs galvenais stimuls partnerim skriešus skriet pēc "Womanizer" un pielietot to kopīgajās intīmajās rotaļās, lai dažādotu sajūtas, vairotu baudu un uzlabotu abu attiecības, kurās intīmās dzīves kvalitāte spēlē milzīgu lomu.

Foto: Publicitātes foto

Vislabākais sekss ir tas sekss, kas sākas ar (viņas!) orgasmu! "Womanizer" būs fantastisks palīgs, lai saudzīgi iesildītu dāmu, vairotu uzbudinājumu un viņa būtu gatava arī kaislīgam vakara turpinājumam. Arī pēc dzimumakta, ja partneris ir jau sasniedzis kulmināciju, bet viņai vēl nepieciešams nedaudz uzmanības, tad "Womanizer" lieliski pieliks sulīgu punktu uz "i"! Un visā, kas notiek pa vidu, arī varam integrēt šo burvju nūjiņu. Daudzi pāri izmanto iespēju šo stimulatoru turēt pie dāmas klitora vaginālās vai anālās penetrācijas laikā. Tā ir ļoti veiksmīga kombinācija, jo lielākā daļa sieviešu nespēj sasniegt orgasmu bez klitora stimulēšanas. Arī maksts pati par sevi nav erogēnā zona, un nav nekāda likuma, ka sievietei būtu jāgūst bauda vien no penetrācijas. Statistiski lielākajā vairumā gadījumu penetratīvs sekss beigsies tikai ar vīrieša kulmināciju, ja netiks pievērsta pienācīga uzmanība klitoram, kura vienīgais uzdevums ir sniegt baudu un gādāt par savas saimnieces orgasmiem.

Svarīgi!

Tikai "Womanizer" rotaļlietās ir patentēta divvirzienu gaisa plūsmas tehnoloģija, kas nodrošina visu augstāk aprakstīto. Izvēloties rotaļlietas, kas vizuāli atgādina "Womanizer", bet ir no cita ražotāja, ir risks nesasniegt cerēto, jo tā būs cita veida stimulācija, kas var būt pārāk maiga vai pārāk spēcīga. Lielākajā daļā gadījumu "Womanizer" līdziniekos var sastapt vibrāciju, kas tomēr nav tik saudzīga un tik ļoti piemērota sievietes baudas anatomijai.

Te atradīsi visus jaunākos "Womanizer" modeļus.

Nākamajā rakstā runāsim par visu veidu anālajām rotaļlietām: vibratoriem, plagiem, virtenēm un prostatas stimulatoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!