Foto: Publicitātes foto
Jau sen nevienam vairs nav noslēpums, ka klitora vienīgais un ļoti svarīgais uzdevums ir sniegt baudu. Tā jutība vairākas reizes pārsniedz jebkuru citu ķermeņa zonu justspējas kapacitāti. Tādēļ, protams, klitora stimulācijai paredzēto rotaļlietu klāsts ir ļoti plašs. Klitora stimulatori iedalās divās lielajās kategorijās – kontakta un bezkontakta stimulatoros. Kontakta rotaļlietas balstās uz vibrācijas tehnoloģiju, bet bezkontakta izmanto gaisa plūsmas un vakuuma principu. Šajā reizē iepazīsimies ar klitora vibratoriem, bet nākošajā rakstā stāstīsim par bezkontakta tehnoloģijas apvērsumu sieviešu baudas pasaulē.

Klitora kontakta stimulatorus var iedalīt šādos veidos:

Lielie vibromasažieri. To forma atgādina mikrofonus, un tos parasti atpazīst no redzētā pornofilmās. Izmērā lielākie eksemplāri ir izcili visa ķermeņa, muguras un it īpaši sprandas masažieri, jo to spēcīgā vibrācija ļoti labi atslābina muskuļus. Kādēļ tos izmanto arī intīmai masāžai? Jo to jauda parasti nodrošina ļoti ātrus rezultātus. Tomēr, jāņem vērā, ka ievērojami lielai daļai klitoru šo lielo masažieru jauda ir pārāk spēcīga un to stimulācija var radīt pārkairinājumu un pat sāpīgas izjūtas. To var risināt, ja izmanto mazažieri caur drēbēm, veļu vai segu, lai slāpētu pārāk spēcīgo vibrāciju. Kad ķermenis jau ir uzbudināts un gatavs spēcīgākai stimulācijai, tikai tad var drošāk to izmantot tiešā saskarē ar erogēnajām zonām. Jaudīgākais un visdziļāk rezonējošais masažieris ir Doxy Massager, kas jau kļuvis par šī žanra klasiku.

Masažieri mazākā izmērā. Tie ir veidoti pēc lielo masažieru principa, bet, pateicoties to mazākajam izmēram un zemākajai jaudai, tie būs klitoram saudzīgāki. Tos arī ir vieglāk uzglabāt un paņemt līdzi. Kā arī ērtāk izmantot gan solo rotaļās, gan kopā ar partneri. It īpaši aizraujoši ir tos kombinēt ar kādu citu stimulācijas veidu vai penetratīvu seksu.


Mazie pirkstiņveidīgie vibratori. Šie ir īpaši iecienīti, pateicoties to mazajam izmēram. Tie ir ļoti ērti izmantošanā kopā ar partneri vai paņemšanai līdzi rokassomiņā. Jāpievērš uzmanība jaudai, jo izteikti maziņie ar baterijām var nebūt gana spēcīgi. Labāk izvēlēties lādējamos, kas arī būs ūdensizturīgi! Skaists un jaudīgs piemērs ir Le Wand Grand Bullet.

Foto: Publicitātes foto
Daži modeļi ir neparastās formās, kas vibrācijas rezultātā rada interesantas kairinošas sajūtas. Piemēram, Fun Factory Volta vibratora pašā galā ir šķēlums, kas atgādina lūpiņas (vai knābīti) un to var izmantot gan kutināšanai jebkurā erogēnajā zonā, gan baudpilnai masāžai krūšu galiem vai klitoram.

Īpaši interesanti dizainiskie risinājumi. Daļa no rotaļlietām, ko var izmantot klitora masāžai, var izskatīties kā dizaina objekti, kas drīzāk atgādina figūriņu vai suvenīru no kāda ceļojuma. Tie var būt abstraktas formas un pilnīgi nelīdzināties seksa rotaļlietai. Unikāls piemērs ir arī dizainiski izsmalcinātā metāla kaklarota ar vibrāciju – Crave Vesper.

Svarīgi ņemt vērā, ka klitora vibrators vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

Te vari apskatīt daudzveidīgo klitora vibratoru klāstu.

Nākošajā rakstā stāstīsim par bezkontakta klitora stimulatoriem un kāpēc tos sievietes ir tik ļoti iecienījušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!