Foto: DELFI
Dienām pamazām kļūstot arvien siltākām, ilgi gaidītais pavasaris patiešām ir pienācis. Apņēmīgi salapojot pumpuriem, plaukstot ziediem un gaisā virmojot to smaržai, ikviena no mums vēlas kļūt skaistāka un atsvaidzināt savu izskatu ar izteiksmīgiem akcentiem.

Ļaujoties bezrūpīgajām sajūtām, "Delfi Viņa" sadarbībā ar smukuma darbnīcu "Amorete" uzsāk jaunu video pamācību sēriju, kurā piedāvāsim ieskatu dažādās frizūrās un grima idejās, no kurām iedvesmoties gan ikdienai, gan svētkiem.

Šoreiz skaties video pamācību loku veidošanai, izmantojot taisnotāju. Lai frizūra izdotos noturīga un matu izskats – dabisks, kas, starp citu, ir karstākā šīs sezonas tendence, lokas veido tīros un sausos matos.

Vispirms iepūt tajos fiksācijas līdzekli, kas matus pasargās no karstuma, un pēc tam tin šķipsnas uz taisnotāja, velkot to caur matiem. Lai frizūra būtu kuplāka, lokas vari tīt pretējos virzienos un tīšanu sākt dažādos augstumos.

Frizūras noturībai šķipsnas pēc salokošanas nostiprini ar sprādzītēm un ļauj tām atdzist. Savukārt, kad mati ieveidoti, sabužini tos un nofiksē frizūru ar laku!

Jāpiebilst, ka dabiska izskata lokas un viegli paspūruši mati šosezon pārliecinoši izkonkurē rūpīgi veidotas un šķietami nevainojamas frizūras.

Ja tavi mati ir dabiski viļņaini, izmanto šo priekšrocību un pievērs uzmanību vien atbilstošai matu kopšanai, par apnicīgo veidošanu vieglu sirdi aizmirstot. Tāpat arī vari atvadīties no matiem tik kaitīgā, bet, visticamāk, tavā ikdienā ierastā taisnotāja – ja esi gana drosmīga, taisnošanas vietā vari pat doties ar mitriem matiem gulēt, lai no rīta tos "izķemmētu" ar pirkstiem un dotos dienas gaitās.

Izmanto modes tendences savā labā, vadies pēc iekšējām sajūtām un ļauj sev šopavasar patiesi uzplaukt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!