Foto: DELFI

Gluži tāpat kā melnas drēbes, arī balti apģērbu gabali ir svarīga garderobes sastāvdaļa. Tiesa, vienmēr skapī būs kāds melns bikšu pāris, jo tas tiek uzskatīts par universālu. Taču to pašu var teikt arī par baltām biksēm, it īpaši šajā pavasarīgajā laikā, kad tik ļoti vēlamies uzģērbt, ko nudien gaišu un vieglu. Turpinājumā piedāvājam viena balta bikšu pāra trīs variācijas.

Šoreiz modeles lomā – pārvērtību projekta "Uzziedi pavasarī" dalībniece Iluta, ar kuru iepazīstinājām pavisam nesen. Kā zināms, lielo pārvērtību dienā pieredzējusī stiliste Lolita Graudiņa izveidoja un piedāvāja vairākus tērpus, ar kuriem varētu doties uz dažādiem pasākumiem, taču tāpat tika izveidota viena apģērba gabala trīs variācijas, kuras pierāda, ka vienu un to pašu tērpu var pārmainīt un pielāgot dažādām dzīves situācijām, spēlējoties vien ar dažādām niansēm un aksesuāriem.

Par pamatu visam tērpam tika izvēlētas baltas un klasikas bikses ("Bastion", 89,90 eiro). Jāteic, ka šī Ilutai bija jauna teritorija – viņa ikdienā nebija radusi staigāt biksēs un pie sirds negāja arī klasiska stila apģērbs, taču viņa bija pārsteigta, cik labi tās tomēr viņai izskatās.

Stilistes veidotajā pirmajā variantā bikses papildina viegla un gaisīga blūzīte ("Bastion", 79,90 eiro), tikpat viegla un violeta kaklarota ("Bastion", 15,90 eiro), krāšņi zila klača somiņa ("Bastion", 79,90 eiro), kas savijās ar blūzes krāsām un vasarīgas augstpapēžu kurpes ("ESTE", 99,99 eiro). Šis ir tērps, kas Ilutai ļoti patika un elektrizēja viņas personību.

Arī otrais tērps iekaroja Ilutas sirdi. Garā veste ("Benetton", 99,95 eiro) ir viens no šī gada hītiem. Zem garās vestes slēpjas vienāršs krekliņš ("Reserved", 7,99 eiro), taču absolūtu uzmanību izpelnas gaumīgās augstpapēžu platformas kurpes ("Danija", 59,99 eiro) un klača somiņa ("Benetton", 54,95 eiro).

Trešais tērps izstaro eleganci! Lai gan samērā ieturēts un vienkāršs, ar to noteikti var aiziet, piemēram, uz teātri. Jāteic, ka zilā žaketes ("Bastion", 139, 90 eiro) krāsa neapšaubāmi atsvaidzina pārvērtību dalībnieci. Savu eleganci piešķir arī šikā klača somiņa ("Bastion", 89,90 eiro) un augstpapēžu kurpes ("ESTE", 99,99 eiro).

Šie tērpi tika izvēlēti saistībā ar portāla "Viņa.lv", skaistumkopšanas pakalpojumu rezervācijas platformu "ToBook.lv", kā arī tirdzniecības centru "Domina Shopping" izveidoto pārvērtību konkursu "Uzziedi pavasarī", kurā ikvienai bija iespēja pieteikties pavasarīgām pārvērtībām kopā ar mums. Citas projekta pārvērtības apskati šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!