Foto: Shutterstock

Pavasaris ir laiks, kad sievietes vēlas uzlabot savu ārējo izskatu, uzplaukstot kā skaisti ziedi, tādēļ portāls Viņa.lv sadarbībā ar skaistumkopšanas pakalpojumu rezervācijas platformu Tobook.lv un tirdzniecības centru Domina Shopping aicina piedalīties konkursā un laimēt sievišķīgas pārvērtības profesionāla stilista vadībā kādā no Tobook.lv skaistumkopšanas saloniem un dāvanu karti 300 eiro vērtībā no Domina Shopping garderobes atsvaidzināšanai.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Līdz 17. aprīlim aizpildi zemāk esošo anketu, pievieno savu bildi un īsu aprakstu, kādēļ vēlies piedalīties pārvērtību konkursā.

Jau 20. aprīlī paziņosim 4 veiksminieces, kuras iegūs sievišķīgas pārvērtības profesionāla stilista vadībā, kādā no Tobook.lv skaistumkopšanas saloniem un dāvanu karti 300 eiro vērtībā no Domina Shopping.

created with FormCrafts

Viņa.lv – tas ir saturiski bagāts un daudzpusīgs interneta žurnāls mūsdienīgai sievietei. Modes un skaistumkopšanas aktualitātes, ekspertu ieteikumi veselībai un karjeras attīstībai, sarunas zem četrām acīm un partnerattiecību nianses.

Tobook.lv ir Latvijā pirmā skaistumkopšanas pakalpojumu rezervēšanas platforma, kas sniedz iespēju veikt skaistumkopšanas pakalpojumu rezervāciju jebkurā laikā un vietā, izmantojot jebkuru ierīci, kurai pieejams interneta savienojums.

Tirdzniecības centrs Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā. Tajā atrodas vairāk nekā 160 modes preču veikalu, kafejnīcas un restorāni, skaistumkopšanas centrs, kā arī dažādi citi pakalpojumi.


*Konkursa noteikumi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!