Foto: Shutterstock
Gluži nemanot, teju pienācis marts, un pavisam drīz varēsim baudīt silto pavasara saulīti. Līdz ar šo jauno posmu ikdienā ne tikai ienāk vairāk gaismas, bet arī jaunas modes vēsmas. To, kas aktuāls grima pasaulē pavasarī, atklāj skaistumkopšanas salona "Le Studio" vizāžiste Lāsma Cāzere.

Meistare stāsta, ka pavasarī droši var ļauties dabiskam izskatam un neuzkrītošiem akcentiem. "Siltākajos mēnešos aktuāls būs grima stils Nude Art, kas nozīmē – būt dabīgai. Vēl viens vārds, kas raksturo šo sezonu – minimālisms. Neuzkrītošas acis un viegls iedegums," skaidro meistare.

Speciāliste iesaka nedaudz akcentēt lūpas, krāsojot tās rozā vai persiku toņos, un miksējot dažādas intensitātes.

A photo posted by @narsissist on Feb 22, 2016 at 11:20am PST

"Ja ir vēlme izmantot acu ēnas, der atcerēties, ka šajā sezonā dominē aukstie toņi," stāsta Lāsma. Pie vēsajām krāsām pieskaitāmi zilie, zaļie un violetie toņi. Vizāžiste iesaka atsvaidzināt izskatu un šos toņus izmantot ne vien grimā, bet arī matu krāsas izvēlē.

"Esmu ievērojusi, ka sievietes baidās ar izgaismotāju izcelt vaigu kaulus. Bieži vien tiek konturēti tikai vaigi ar brūnajiem toņiem, bet vaigu kauli paliek nepamanīti, tāpēc aicinu sievietes tos izcelt, kas būs ļoti aktuāli šosezon, un nebaidīties, iespējams, nedaudz pārspīlēt arī ar mirdzumu."

Tāpat, "Le Studio" vizāžiste aicina atcerēties, ka tomēr ir atšķirība starp dienas un vakara grimu.

"Dienā labāk derēs mazāk nekā vairāk, savukārt vakarā var atļauties vairāk un tumšāk," atziņā dalās Lāsma.

"Kopumā dienas grims būs vieglāks un neuzkrītošāks nekā vakara. Vakara grims noteikti būs svinīgāks. No domas, uz kādu pasākumu sieviete dodas, izriet konkrēta izvēle par to, kāds būs grims. Pārējais jau atkarīgs no tā, cik ļoti grib izcelt acis, vaigus vai lūpas."

Vizāžiste dienai iesaka izvēlēties BB krēmus, lai sejai nebūtu tik smagnēja sajūta. Kā arī atgādina, ka pirms krāsošanās svarīgi būtu sākotnēji uzklāt krēmu vai sejas bāzi, taču procesa beigās izsmidzināt fiksatoru, lai grims būtu noturīgāks.

Ļaujies mazām pārvērtībām un piesakies pie make-up speciālista, izmantojot platformu ToBook.lv!

Ar tiešsaistes skaistumkopšanas salonu servisu ToBook.lv, rezervāciju pakalpojumam var veikt ātri un ērti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!