Foto: Mavrix/Scanpix
Tiecoties pēc vizuālās pievilcības, sievietes labprāt izmēģina arvien jaunas metodes, nereti paļaujoties ne tikai uz savu pieredzi, bet arī apkārtējo ieteikumiem. Šai sakarā izdevums "Daily Makeover" ir apkopojis astoņus neparastus skaistuma trikus, ko veiksmīgi pielieto un iesaka slavenības.

Keitas Hadsones ledus vanniņas


Foto: AFP/Scanpix
Aktrise Keita Hadsone regulāri piekopj skaistumkopšanas metodes, kas burtiski liek nodrebēt.

Gatavojoties svarīgiem iznācieniem vai filmēšanai, Hadsone pirms grima uzklāšanas iemērc seju bļodā, kas pilna ar ledainu ūdeni un ledus gabaliņiem, panākot mirdzošas ādas efektu.

Taujāta, cik ilgs ir šis skaistumkopšanas rituāls, Hadsone atbild, ka tas atkarīgs no tā, cik ļoti aktrise vēlas labi izskatīties, bet jo ilgāk mērcēsi seju ledus gabaliņos, jo labāks būs efekts

Kamerona Diaza pret pumpām cīnās ar acu pilieniem


Foto: AFP/Scanpix
Aktrise Kamerona Diaza nekad nav slēpusi savu cīņu ar problemātisko ādu, kā arī labprāt atklāj vienkāršu padomu, kā padarīt neuzkrītošāku nelaikā uzmetušos pumpu.

Ja tās galā manāmas strutas, aktrise to vienkārši izspiež un iekaisušo vietu dezinficē. Savukārt, lai noņemtu apsārtumu, kas radies spiešanas laikā, Diaza iesaka pumpu apstrādāt ar acu pilieniem, piemēram, "Visine", kas noņems apsārtumu.

Selmas Hajekas sulu kūres


Foto: AFP/Scanpix
Četrdesmit sešus gadus vecā aktrise ir kaislīga organisma detoksikācijas piekritēja. Aktrise jau piecpadsmit gadu ievēro periodiskas sulu kūres un vairākkārt atzinusi, ka to efekts redzams jau trešajā dienā, kā rezultātā izlīdzinās ādas tonis un pazūd pigmenta plankumi, kā arī tā kļūst ievērojami gludāka.

Siennas Milleres "sasalušās smadzenes"


Foto: AFP/Scanpix
Lai novērstu noguruma ēnas ap acīm, kā arī panāktu svaigu un atpūtušos izskatu, Millere iecienījusi samērā ekstrēmu metodi, ko ieviesusi viena no Londonas vadošajām grima māksliniecēm Una Brenana.

Proti, aktrise piekopj īpašu ledus masku uzklāšanu, kas saldē ne tikai seju, bet arī galvu. Raksturojot sajūtas, kas aktrisi piemeklē maskas turēšanas laikā, Millere izteikusies samērā lakoniski: "Kad turu masku, cīnos ar sajūtu, ka no sasalušā pakauša izkritīs manas smadzenes, tomēr beigu beigās rezultāts vismaz ir tā vērts - es izskatos lieliski!"

Gadījumā, ja neesi tik ekstrēmu metožu piekritēja, saldējošās maskas vietā izmanto sejas notīrīšanu ar ledus gabaliņiem.

Sandras Bulokas zīdaiņu krēms


Foto: AFP/Scanpix
Neraugoties uz visai cienījamo vecumu, četrdesmit astoņus gadus vecā aktrise Sandra Buloka izskatās lieliski un lepojas ar patiesi gludu sejas ādu.

Aktrises noslēpums cīņā ar ādas novecošanu un grumbiņām ir mazuļu ādas Ph līmeni nomierinošs krēms, kas tiek uzklāts uz zīdaiņu dibena. Buloka to uzklāj uz ādas zem acīm, kā rezultātā tā ir maiga un mitrināta.

Teilores Sviftas melnais flomasters


Foto: AP/Scanpix
Dziedātājas Teilores Sviftas firmas zīme ir melna, ar laineri novilkta līnija uz augšējā plakstiņa, tādējādi panākot kaķacs efektu.

Kā izrādās, dziedātāja šo grima paņēmienu atklājusi pavisam nejauši. "Pirms diviem gadiem biju ceļā uz Japānu, kur man bija norunāta biznesa tikšanās. Pirms lidojuma nebiju paspējusi uzkrāsoties, bet visa mana kosmētika bija lidmašīnas bagāžas nodalījumā.

Tā nu devos uz tualeti, lai sakārtotu vismaz matus, un man prātā iešāvās ģeniāla ideja. Izmantoju melnu flomasteru, ar ko novilkt acs kontūrlīniju. Tā kā man tas izdevās samērā viegli jau ar pirmo reizi, izlēmu, ka šo grima paņēmienu izmantošu arī turpmāk. Tiesa, līniju iesaku vilkt ar tai domāto laineri, nevis flomasteru," izdevumam "Daily Makeover" atklājusi Svifta.

Demijas Mūras dēles


Foto: AP/Scanpix
Piecdesmit gadu vecā aktrise izskatās izcili, un, izrādās, Mūras skaistuma pamatā ir asiņu attīrīšana izmantojot dēles.

Aktrise vairākkārt slavējusi lielisko sajūtu, kas viņu piemeklē pēc dēļu terapijas iziešanas, uzsverot terapijas kopēju labumu ne tikai izskatam, bet arī organisma veselībai pēc toksīnu izvadīšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!