Foto: Shutterstock
Tā kā šīs brīvdienas ir pēdējās februāri, tev noteikti jau ir plāns kā grandiozi pavadīt esošo un sagaidīt nākamo mēnesi. Nav šaubu, ka pasākums jāpavada ar vērienu, tādēļ arī iespējami labi jāizskatās, neaizmirstot par visām niansēm. Ja pasākumi kalendārā atzīmēti viens pēc otra un nav atstāts brīdis, kuru veltīt, lai parūpētos par nagiem, svarīgi tos sakopt jau laicīgi. Protams, lai nagi visu nedēļas nogali izskatītos kā tikko veidoti, darbs jāveic rūpīgi un ar kvalitatīviem produktiem.

Neapšaubāmu kvalitāti un darbu tikai ar labākajiem produktiem piedāvā daudzi manikīri. Taču nereti tieši pirms brīvdienām tie jau ir aizņemti, tādēļ ietaupi savu laiku un rezervāciju pie manikīra veic ar interneta platformas Tobook.lv palīdzību. Vien pāris minūtēs iespējams izvēlēties sev vēlamo pakalpojumu un rezervēt to bez liekiem pūliņiem. Starp citu, vairāki speciālisti pieejami jau šajā sestdienā – izmanto meklētāju, lai atrastu sev tuvāko un ģeogrāfiski izdevīgāko salonu!

Lai pie manikīra vērstos ar savām idejām, iedvesmoties var no šiem elegantajiem un gaumīgajiem nadziņiem.

Zilie toņi ar maigi rozā krāsas pieskārienu der teju jebkuram pasākumam, neatkarīgi no tā, vai tās būtu vakariņas ģimenes lokā vai grandioza ballīte. Vienīgais, ko šie nadziņi pieprasa, ir atbilstošs un pieskaņots apģērbs.

A photo posted by Indigo Nails (@indigonails) on Feb 23, 2016 at 10:47pm PST

Sarkanie nagi ar melno akcentu lieliski pieskaņosies pie melnas kokteiļkleitiņas. Vēl lielāku efektu panāksi, ja lūpas tiks nokrāsotas sarkanā tonī un pieskaņosi tādas pašas krāsas kurpes. Ar šādu izskatu pasaule, neapšaubāmi, būs pie tavām kājām.

Šis nagu dizains noderēs kādā saviesīgā pasākumā. Sarkanie ziedi uz zeltneša atsvaidzina klasisko franču manikīru un piesaista uzmanību.

Kāda lieliska kombinācija – neona rozā savienojumā ar zeltu! Šis dizains radīs gan rotaļīgu un pavasarīgu noskaņu, gan piešķirs eleganci. Piemēroti spilgtām un neaizmirstamām ballītēm.

Turpinot rozīgos toņos, ne mazāk gaumīgi izskatās arī toņu saderība savā starpā. Spilgtajai krāsai pretī stājās nedaudz piezemētāka, kopā radot neapgāžamu kombināciju, kuru tikai papildina neuzkrītošie akcenti.

Šarmanti melnais un izteiksmīgi baltais. Spēcīgais kontrasts starp abām krāsām rada diezgan smagnēju noskaņu, taču kombināciju nedaudz vieglāku padara gaisīgās spalvas zīmējums un kristāliņš.

A photo posted by Inese (@manikirsbyinese) on Feb 6, 2016 at 2:23am PST

Kā jau minēju savā iepriekšējā rakstā par pavasara manikīra tendencēm, drīz vien naked un nude toņi dziedās savu uzvaras dziesmu. Taču šobrīd, kad galvā vēl īsti pavasaris nav iezadzies, šo toņu cienītāji var neuzkrītošo dizainu papildināt ar kādu uzkrītošāku akcentu.

A photo posted by البحرين (@beautymake1) on Feb 23, 2016 at 4:21pm PST

Matēti un melni – tas šobrīd ir ļoti aktuāli. Melnā krāsa matētajai virsmai piešķir īpašu greznību. Šādas krāsas un tipa nagi piestāvēs teju pie jebkura izejamā tērpa.

A photo posted by Nailss (@nailss) on Feb 6, 2016 at 1:23pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!