Foto: Shutterstock
Rudens saviesīgajiem pasākumiem vai ikdienai "Viņa" izzina šī brīža meikapa tendences. Kā liecina portāla "Good Housekeeping" informācija, sejas kontūrēšana vairs nav pati modīgākā. Topā ir kopta un dabīga sejas āda, kurai uzklāts tikai nedaudz tonālais krēms un izgaismotājs. Tomēr sarkanās lūpas, kā gadu desmitu klasika, tendencēs ir vēljoprojām.

Viegli izgaismota seja

View this post on Instagram

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist) on Jul 30, 2018 at 8:45am PDT

Topā ir dabīgums un vieglums, kas ir pretstatā stundām klātam, biezam meikapam. Atceries, ka kopta sejas āda vienmēr būs modē, tāpēc reizēm izvēlies izcelt savu dabīgo skaistumu, uzklājot nedaudz tonālā krēma, izceļot vaigu kaulus un viegli izgaismojot seju.

Klasika – sarkanās lūpas

View this post on Instagram

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) on Apr 24, 2018 at 10:34am PDT

Sarkanās lūpas ir klasika gadu desmitiem. Tās neiziet no modes, jo piestāv neskaitāmiem apģērbiem un tēliem. Izteiksmīgās lūpas labi piestāvēs vakara tērpam kopā ar dūmakainām ēnām, kā arī pie pavisam neitrāla meikapa, kur svarīgākais elements ir tieši krāšņās lūpas.

Izceltas apakšējās skropstas

View this post on Instagram

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist) on Aug 16, 2018 at 9:56am PDT

Izteiksmīgākām acīm izvēlies ar skropstu tušu izcelt arī apakšējās skropstas. Acu skatienam tiks piedots dramatiskāks un izteiksmīgāks izskats, kas labi iederēsies spožā ballītē. Tāpat portālā "Good Housekeeping" ietverta vēl kāda tendence – dabīga izskata pieliktās skropstas, kas jau ilgāku laiku ir neskaitāmu dāmu ierocis krāšņākam skatienam.

Dramatiskās kaķa acis

View this post on Instagram

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist) on Aug 15, 2018 at 1:51pm PDT

Kaķa acis jeb pagarināta, tumša līnija gar acs augšējo plakstiņu jau ilgu laiku ir sieviešu iecienīts krāsošanās veids, kas izceļ acis. Tomēr izmēģini pārveidot klasisko piegājienu, piemēram, pavelkot līniju garāku vai arī ievelkot tikai kontūru, neaizpildot vidu. Modē ir klasiski elementi, kas nedaudz uzlaboti ar jauniem efektiem.

Zils acu zīmulis

View this post on Instagram

A post shared by Cult Beauty (@cultbeauty) on Jul 4, 2018 at 11:07am PDT

Lai kādu acs kontūras instrumentu tu izmantotu – zīmuli vai ēnas, pamēģini vienu no šī rudens košākajām meikapa tendencēm – zilo krāsu. Te gan jāpiebilst, ka piedomā arī pie pārējā meikapa un kopējā tēla, lai acu krāsojums piestāvētu arī apģērbam un, piemēram, lūpām.

Acu līnija, kas novilkta līdz vidum

View this post on Instagram

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist) on May 23, 2018 at 8:30am PDT

Esi radoša! Acīm piestāv ne tkai klasiski krāsojumi, bet arī neordināras pieejas, piemēram, acu līnija, kas novilkta tikai līdz acs plakstiņa vidum. Te gan jāpiebilst, ka pieļaujamas arī neskaitāmas variācijas – ļaujies otiņas vēzējumiem un izmanto arī metāliskas krāsas ēnas, lai padarītu acis vēl izteiksmīgākas.

Metāliskās acis

View this post on Instagram

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist) on Apr 5, 2018 at 7:56am PDT

Arī metāliskas krāsas ēnas ir bieži izmantotas, piemēram, slavenību vidū. Nereti sarkanā paklāja dāmas izvēlas tieši dūmakainu acu krāsojumu, lai spīdums izceltos un tiktu piedots nedaudz dramatisma. Savukārt metāliskās krāsas ēnām piestāvēs ne tikai askētiska lūpu krāsa, bet arī košās, sarkanās lūpas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!