Foto: Shutterstock
Mēs visas vēlamies izskatīties labi un patikt sev un savam vīrietim, taču dažkārt pārdzīvojam par to, ko nevajadzētu – par nolupušu nagu laku, ataugušām matu saknēm vai pēkšņi uzmetušos pumpu. Bieži vien tikai tu pati pamani, ka kaut kas ir nogājis greizi, citi to neredz.

Par lielāko daļu skaistuma problēmām, ar kurām katru dienu saskaras sievietes, vīrieši pat nenojauš. Tā ir cīņa par to, lai tu patiktu pati sev. Tavs mīļotais tevi uztver kopumā, nefokusējoties uz detaļām. "Cosmo" ir sastādījis deviņu "trūkumu" sarakstu, kas vīrieti absolūti nesatrauc.

Pedikīra neesamība

Tici, viņam nospļauties, kādā krāsā tev ir nolakoti kāju nagi. Viņš vispār neredz nekādu nepieciešamību tos krāsot. Visticamāk, tā esi tu, kas nevilks sandales, kamēr nebūsi aizgājusi uztaisīt pedikīru, jo vīrietis gan uzskata, ka tā ir tikai kaprīze un šī procedūra nav obligāta.

Neizraustītas uzacis

Tu pāris dienas neesi paspējusi veikt uzacu korekciju un jau uzskati sevi par Leonīdu Brežņevu, taču tajā pašā laikā tavs vīrietis uztver tavu seju kopumā, nevis detalizēti, tā kā dažus ataugušus matiņus viņš vienkārši neredzēs, ja vien tu pati viņam par to nepaziņosi.

Ataugusi kutikula

Viss šis stāsts par kutikulu, kas mūs briesmīgi kaitina un kuru mēs cenšamies noņemt visiem iespējamajiem veidiem, vīrietim vispār nav saprotama. Ja godīgi, viņi pat nezina, kas tā kutikula tāda ir. Skatoties uz taviem pirkstiņiem, viņš labi ja pamanīs tavu košo manikīru, bet visas pārējās detaļas – kā kutikulu – pavisam noteikti nē.

Celulīts

Foto: Shutterstock
Protams, ja tu viņam jau ausis esi pieskandinājusi ar to, ka tev ir celulīts, īpaši saspiežot ādu ar pirkstiem un spilgti apgaismotā pielaikošanas kabīnē… Tad viņš, protams, tam pievērsīs uzmanību. Savukārt, ja tu klusē un izliecies, ka tev ir ideāli gluds dupsis, tad tavs vīrietis, visticamāk, tā arī domās – viņš taču neskatās uz tevi īpašā apgaismojumā!

Nolupusi laka

Protams, runa nav par pirms trim dienām nolupušu sarkanu nagu laku, taču, ja pirms randiņa esi pamanījusi, ka uz viena pirksta mazliet ir nolupusi laka, nepārdzīvo. Tas nekļūs par iemeslu viņam izdzēst tavu telefona numuru piezīmju grāmatiņā, lai uz visiem laikiem aizmirstu to murgu.

Sašķēlušies matu gali

Tici, viņam ir vienalga, cik sen tu esi pielīdzinājusi matu galus. Tu domā, viņš rūpīgi tos pētīs un dos padomu apgriezt divus centimetrus? Protams, nē!

Ataugušas saknes

Daudzas no mums ir pamanījušas, ka daži vīrieši nepamana, ja tev ir cita matu krāsa. Tas pats attiecas uz puscentimetru ataugušām saknēm, par kurām tu pārdzīvo un ātrāk skrien pie friziera. Pats par sevi saprotams, tam ir jāseko līdzi, bet diez vai tavs vīrietis pievērsīs tādam sīkumam uzmanību.

Melni punktiņi

Daudzām sievietēm melnie punktiņi ir īsta problēma. Protams, lai tos pamanītu, ir jāpieiet pie spoguļa tuvāk dabīgajā apgaismojumā… Tici, ka tavs vīrietis, ja arī pamanīs šo mazo trūkumu, neuzskatīs tevi par mazāk skaistu.

Pēkšņi izlekusi pūtīte

Šausmīgs sapnis. Traģēdija. Katastrofa. Pirms randiņa izlēkusi pūtīte! Maziņa, jā… Bet sarkana un tik pamanāma – tavā skatījumā! Nesteidzies to izspiest (nedod, Dievs, vēl ielaist infekciju), neatcel tikšanos un nekrīti panikā. Viņš, visticamāk, vispār to nepamanīs – tai nebūs nekādas nozīmes. Ja nu tomēr cel paniku, tad vienkārši aizkrāso to ar korektoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!