Foto: Shutterstock
Ja tavas acis ir zilā krāsā, neatkarīgi no tā, cik izteiksmīga ir to krāsa – koša un dzidra vai uz robežas ar pelēku vai zaļu toni, ir daži triki, kas palīdzēs izcelt tavu skatienu. "Purewow" piedāvā dažas viltības, lai krāsu padarītu spilgtāku, izteiksmīgāku un uzrunājošāku.

Pamēģini bronzas krāsas acu ēnas

Oranžā ir pretkrāsa zilajai. Jebkurš tonis, kurā ir oranžās nokrāsas, piemēram, bronza vai varš, piešķirs kontrastu un liks tavām acīm izcelties. Īpaši izteiksmīgi tas ir tad, ja esi uzklājusi dramatisku vakara grimu.

Izmēģini pelēkbrūnās nokrāsas

Šis tonis ir lieliski piemērots ikdienai zilo acu īpašniecei. Krāsas būs saskaņotas un izskatīsies vienkārši lieliski. Nebaidies izmantot arī ēnas, kas ir nedaudz mirdzošas.

Aizmirsti par melno acu zīmuli

Ja tavas acis ir gaišas, tumšas līnijas izskatīsies pārāk skarbi. Tā vietā izmēģini tumši pelēku vai tumši zilu zīmuli. Abi toņi padarīs tavas acis redzamas, vienlaikus izveļot arī varavīksnenes krāsu.

Foto: Shutterstock

Ja uz plakstiņiem uzķellēta melnā krāsa tavām acīm neglaimos, skropstas droši vari padarīt dramatiski izteiksmīgas un melnas. Nežēlo skropstu tušu un droši klāj to vairākās kārtās. Turklāt neklāj melno tušu tikai uz skropstu galiņiem – iekrāso tās visā garumā.

Košas lūpas tavām acīm tikai glaimos

Zilacainām daiļavām koši sarkanas lūpas izskatās lieliski – tas ir viens grima elements, uz ko viņas var vienmēr paļauties. Oranžie un sarkanie toņi nodrošina lielisku kontrastu, tāpēc sarkanā lūpukrāsa tev noderēs vienmēr, kad vēlies atstāt iespaidu ne tikai ar savu personību, bet arī izskatu, piemēram, randiņi, fotosesijas un intervijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!