Foto: Vida Press
Protams, ikviena dāma ir laimīga, ja spēj sev uzlikt perfektu grimu un izskatīties satriecoši, taču ir cilvēki, kas šo prasmi paceļ pavisam citā līmenī. Lūk, lielisks piemērs – austrāliešu vizāžiste Jasmīna, kura ar saviem darbiem ieguvusi popularitāti internetā.

Divdesmit četrus gadus vecā austrāliešu vizāžiste Jasmīna Daniela izveidojusi neticami skaistu grimu, kurā uzsvars likts tieši uz lūpām. Savu interesanto un radošu darbiņu dēļ, grima māksliniece iekarojusi interneta lietotāju sirdis, sociālajā vietnē "Instagram" iegūstot arī 764 tūkstošus sekotāju. Viņas elpu aizraujošos grima meistarstiķus var aplūkot arī šeit.

Savus mākslas darbus viņa ir izveidojusi, iedvesmojoties no dažādiem popkultūras pārstāvjiem un no filmām. Jasmīna lūpas izvēlējusies rotāt pat Harija Potera un Oza zemes burvja motīvos. Tāpat pavīd arī dažas klasikas no Disneja pasaules, piemēram, mazā nāriņa. Jasmīna jau četrus gadus ziedojusi sevi šai mākslai un, kā saka pati vizāžiste, "Manas kaislības ir māksla, mūzika un, protams, grims. Visvairāk man patīk veidot interesantus dizainus tieši lūpām, taču es ceru, ka cilvēki, kuri seko manām gaitām un redz manus darbus, jūtas laimīgi un iedvesmoti."

Jāsaka, ka, pateicoties savām prasmēm, viņa ir ārkārtīgi pieprasīta un atliek vien nedaudz laika, lai savus darbus parādītu arī plašākam cilvēku lokam, vēsta "Vida Press".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!