Foto: AFP/Scanpix/Ap/Scanpix

Laika apstākļiem kļūstot arvien rudenīgākiem, iespējams, arī tavā ikdienā ir iezagusies neliela nomāktība. Viens no vienkāršākajiem un, protams, sievišķīgākajiem tās mazināšanas veidiem ir izskata atsvaidzināšana. Gadījumā, ja esi nolēmusi pārmaiņas ieviest tieši savā matu sakārtojumā, iepazīsties ar šoruden aktuālajām frizūrām, kas, iespējams, sniegs vajadzīgo iedvesmu!

Spuraini, dabiski un nevīžīgi mati

Viena no sezonas aktuālākajām frizūrām ir spuraini un šķietami nekārtīgi mati, to garumam sniedzoties pāri lāpstiņām. Izvēloties matu krāsu, iespējams variēt ar dažādām tehnikām, radot, piemēram, ombre jeb krāsu pārejās ieturētu matu krāsojumu, kas tēlam piešķirs vasarīgu un bezrūpīgu noskaņojumu.

Dabiskuma un mūsdienīguma simbioze

Ja esi iecienījusi īsākus matu griezumus, izvēlies Teilorei Sviftai raksturīgo matu sakārtojumu, ko varēsi mainīt atkarībā no vēlmēm, izvēloties vai nu vieglas lokas vai iztaisnojot un nogludinot matus, tā panākot akurātāku izskatu.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Vieglums un dzīvesprieks

Šosezon īpaši aktuāli ir asimetriski griezumi, kas frizūrai piešķir dinamiskumu, kā arī sievišķīgu šarmu. Ja esi gana drosmīga, izvēlies šādu matu griezumu, izbaudot tā šarmanto izskatu un vienkāršo kopšanu!

A photo posted by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Izsmalcināta elegance

Iepriekš minētās frizūras alternatīvu teicami demonstrē Dženifera Lourensa, matu sakārtojumam esot rūpīgi ieveidotam un ietverot šoruden aktuālo ondulāciju aprises. Izvēloties šādu frizūru, radīsi izsmalcinātas un par sevi pārliecinātas sievietes tēlu.

Panciskā sievišķība

Lai gan sānos izskūti mati, pēc augstās modes pārstāvju domām, pamazām piedzīvo savas slavas norietu, frizūra joprojām ir gana aktuāla, ļaujot radīt panciski sievišķīgu pašpuikas tēlu.

Ēterisks trauslums

Mati, kas sniedzas līdz pleciem, frizūru papildinot pāris nevērīgām šķipsnām, radīs ēteriski trauslas būtnes tēlu, kā arī nodrošinās gana lielu komfortu, matus ieveidojot atkarībā no noskaņojuma un vēlmēm.

A photo posted by Ashley Greene (@ashleygreene) on

Tiekšanās pēc nevainojama rezultāta

Ja esi platīna blondu matu cienītāja, izvēloties šo toni, ieveido frizūru vienkāršā, tomēr teju nevainojamā stilā, matus iztaisnojot un rūpīgi pāršķirot to celiņu.

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on

Princeses lokas un viļņi

Gari mati izskatās lieliski visdažādākajās frizūras variācijās, taču īpaši aktuālu izskatu iegūsi, ieveidojot to galus vieglos viļņos vai lokās.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Pārliecība un komforts

Veselīgi un vijīgi mati, kas ierāmē vaigu kaulus, radīs par sevi pārliecinātas sievietes tēlu, teicami iederoties konservatīvā stila piekritēju ikdienas izskatā.

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Uzmanību, drosme!

Gludi skūta galva, matiem ļaujot ataugt vien pāris milimetru garumā, piestāvēs vien drosmīgām un ar īpaši spilgtu personību apveltītām sievietēm. Tiesa, izvēloties šādu frizūru, jāizvērtē arī sejas pantu un galvaskausa formas atbilstība iecerētajam matu sakārtojumam.

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on

Krāsu spēles

Pakāpenisks griezums, matos rotājoties vienas krāsas dažādiem toņiem, radīs piesātinātu un modernu tēlu. Īpaši aktuāli šoruden ir rudie un sarkanbrūnie toņi.

A photo posted by xoxo (@emmastone) on

Dzīvespriecīgā pašpuikas tēls

Pašpuikas tēls, matiem juceklīgi slejoties gaisā, papildinās brīvdomīgas, azartiskas un aktīvas sievietes ikdienas tēlu, frizūras nekārtības pakāpei variējot, atkarībā no ikdienas nodarbēm un vajadzībām.

Perfekcionisms

Viena no vienkāršāk ieveidojamajām frizūrām ir aktrises Elisonas Viljamas demonstrētais vienādais griezums, matiem esot iztaisnotiem un pāršķirtiem galvvidū. Vienkārša un tai pat laikā moderna frizūra, kas lieliski izskatīsies vidēji gariem un samērā bieziem matiem.

A photo posted by Allison Williams (@aw) on

Avoti: Vouge.com, Glamour.com
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!