Foto: Shutterstock
Vēl palicis pavisam nedaudz, lai šajā svētku laikā pagūtu pieteikties pie manikīres vai atvēlēt pašai laiku radošām izpausmēm. Ja vēl neesi paguvusi savus nagus rotāt Ziemassvētku noskaņās, iespējams, šie daži piemēri no "Instagram" dzīlēm iedrošinās izmēģināt ko jaunu un sagatavoties svētkiem.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, zināma daļa dāmu izvēlas, šķiet, šiem svētkiem tradicionālākās krāsas – sarkanu un tumši zaļu. Tomēr, protams, ne viss ir tik kategorisks un Ziemassvētkus uz saviem nagiem var radīt arī ar violetiem vai pat melnbaltiem krāsu sajaukumiem. Visa noskaņa vairāk slēpjas izvēlētajos rakstos.

Runājot par dizainu – to vari veidot pēc sirds patikas. Iespējams, uz kāda no nagiem vēlies attēlot ziemeļbrieža sarkano degunu vai Ziemassvētku vecīša cepuri, bet tikpat labi vari izvēlēties regulārus rakstus, kas pat varbūt atgādina adījumu.

Ja nevēlies nagus veidot uzkrītošus un ļoti pamanāmus, saglabājot svētku noskaņu, vari izvēlēties klasisko franču manikīru un kādu sniegpārsliņu ar spīdīgu akcentiņu.

Lūk, daži piemēri iedvesmai!


A photo posted by mistermorden (@mistermorden) on Dec 18, 2016 at 10:11pm PST


A photo posted by @nailsbyvirginia39 on Dec 20, 2016 at 4:33am PST


A photo posted by Erlin Yeo (@erlinyeo) on Dec 20, 2016 at 4:28am PST


A photo posted by Marta Chabko (@martachabko) on Dec 20, 2016 at 4:24am PST


A photo posted by Bulan (@bulan_nail) on Dec 20, 2016 at 4:08am PST


A photo posted by Helen. (@limafeoyetw) on Dec 20, 2016 at 4:01am PST


A photo posted by @nail_qube on Dec 20, 2016 at 3:00am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!