Foto: Shutterstock
Rudens krāsu gamma pārsteidz no košām krāsām līdz pat neitrāliem zemes toņiem. Tāpēc iedvesmojoties no portāla "Cosmopolitan", apkopojam 11 radošus nagu dizainus, kas ļaus perfekti pieskaņoties strauji tuvojošajam rudenim.

Pusmēness dizains

Rudenim piestāv mazliet mistikas, zvaigznes un tumšāki toņi. Izvēlies pamata krāsu, piemēram, tumši zilu, vīna sarkanu vai melnu un pa virsu izveido pusmēness formas akcentu, kas ir kontrastējošā krāsā, piemēram, zelta vai krēmkrāsā.

Rudens veltes

🍁Pumpkin spiced nails🍁 for @clubcapi #capinailthoughts

A post shared by KATIE MASTERS (@nailthoughts) on Oct 4, 2017 at 7:32am PDT

Rudenim piemīt sava krāsu gamma, ko lieliski var izmantot nākamajā nagu lakošanas reizē. Tomēr pamēģini to godāt arī ar atsevišķu velšu izmantošanu nagu dizainā. Piemēram, oranžais ķirbis vai koši dzeltena lapa kā akcenti uz nagiem piedos rudens noskaņu.

Vara un rozā krāsas salikums

Mazliet pārsteiguma piedeva garantēta, ja pamēģināsi daļu nagu nokrāsot metāliskā kobalta krāsā. Savukārt kā noslēdzošo akcentu izvēlies rozā krāsas līniju.

Melnā un oranžā savienojums

Happy Halloween!!! 🎃👻👽💀👹🕸

A post shared by Maggie T (@magnailfique) on Oct 31, 2016 at 11:11am PDT

Oranžās un melnās krāsas savienojums būs spēcīgs ierocis košai rudens ballītei. Tikai šajā gadījumā nevajadzētu pārlieku aizrauties, lai krāsu salikums paliek kā gaumīgs akcents kopējā tērpā.

Zaļais olīvas tonis un spīdumi

Pamāj ardievas vasaras pasteļa toņiem un pieskaņojies rudenim ar mazliet zemei un dabai līdzīgām krāsām, piemēram, olīvas zaļajo. Lai nagu dizains neliktos par drūmu, atsvaidzini to ar mirdzošiem spīdumiem.

Mirdzošā folija

Aizbaidīt rudens drēgnumu ir iespējams arī ar nagu dizaina elementiem. Viena no tendencēm, kas atgriežas apritē, ir folija gabaliņi uz nagiem. To krāšņums piestāvēs ne tikai teātra apmeklējumam, bet arī darba ikdienai.

Lapu elementi

Viens no rudens simboliem ir krītošas lapas. Kāpēc gan tās neiestrādāt arī nagu dizainā? Talkā tikai jāņem mazliet radošuma un attiecīgās krāsas.

Ģeometriski objekti

Ja košās rudens krāsas nešķiet tavā gaumē, šajā rudenī pamēģini uz neitrālas bāzes izveidot ģeometriskas figūras. Tām pat nav jābūt lielām, bet pārdomātām, lai veidotos simetriska nagu dizaina simfonija.

Oranžā krāsa

Gorgeous orange glitter nails for the lovely @misswoohair @wendywooatkins

A post shared by Hannah Missen (@hannahmissennails) on Aug 21, 2017 at 10:02am PDT

Viena no rudenim atbilstošākajām krāsām ir oranžā. Izmēģini to savienojumā ar mirdzošiem spīdumiem, kas atsvaidzinās un piedos uzmundrinošu piedevu nagu dizainam.

Lielāki un mazāki punkti

Atturīgāks nagu dizains ir lielāki vai mazāki punkti. Tie var būt kā gaišāki vai tumšāki akcenti nagu pamatnē, kas dod nepieciešamo prieka devu rudens manikīrā.

Pelēks ar marmora piedevu

Ja oranžie un koši toņi nav tev atbilstoši, pamēģini pelēcīgos nagus atsvaidzināt ar marmora paletes akcentiem. Neitrālās krāsas lieliski papildinās un piedos vajadzīgo šarmu tavam ikdienas apģērbam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!