Foto: Shutterstock
Ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību bieži vien iespējams paveikt brīnumu lietas, bet ir reizes, kad ar to var visu sagandēt vēl vairāk. Iedvesmojoties no "Cosmopolitan.com", piedāvājam profesionālus padomus, kā pareizi krāsoties pēc 35 gadu vecuma.

Pienāk vecums, kad ne visi kosmētikas paņēmieni sievietei nāk par labu. Nekādā gadījumā nevajadzētu aizmirst par košām krāsām un akcentiem un pārstāt eksperimentēt, tomēr ir jāpiefiksē daži momenti, lai tu neizskatītos vecāka nekā patiesībā esi. Tas nevienam nav vajadzīgs.

Nepieļauj šādas kļūdas:

Pārāk tumšs tonālais krēms

Tonālā krēma tonim ir jābūt par pustoni gaišākam nekā tavai sejas ādai. Tas piešķirs seju jauneklīgumu! Galvenais ir atcerēties par mitrinošajiem komponentiem – jo to ir vairāk, jo labāk.

Nenokrāsotas skropstas

Foto: Shutterstock

Nekad nebaidies krāsot skropstas ar melnu tušu, pirms tam uzklājot acu zīmuli. Zīmulis skropstām dos papildu apjomu, padarīs acis "košākas" un lielākas, kā arī novērsīs uzmanību no sīkajām krunciņām ap acīm.

Perlamutra ēnas un pūderis

Neizmanto perlamutra tekstūru kosmētikā. Tā neglīti ieguļas krunciņās un tās izceļ. Labāk izvēlies matētas ēnas un pūderi bez atstarojošām daļiņām.

Nepareizas formas nekoptas uzacis

Nesakoptas uzacis, nepareiza to forma un tonis padara seju nogurušu. Sakop uzacis ar tām piemērotiem līdzekļiem un pievērs uzmanību matu saknēm, jo uzacīm ir jābūt tumšākām. Uzacis palīdz izcelt acis un rada absolūti citu izskatu.

Pārāk tumšas un kafijas krāsas lūpas

Tumši sarkana vai brūna lūpu krāsa padarīs tevi vizuāli vecāku. Kafijas vai karameļu krāsas lūpas diemžēl arī ir neveiksmīga izvēle. Pašas universālākās ir šādas krāsas: rozā, persiku vai koraļļu krāsa. Tā tu vienmēr izstarosi jaunību un skaistumu.

Par daudz bronzera

Pats pareizākais risinājums, lai seja izskatītos svaiga, ir uzklāt vaigu sārtumu rozā vai maigā persiku tonī. Brūnas vai bordo vaigu ēnas atkal jau tevi padarīs vecāku un nogurušāku. Vaigu ēnas jāklāj uz vaigu kauliem, un tas skaisti izskatīsies tad, kad smaidīsi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!