Foto: Instagram
Meklēt iedvesmu sociālajos tīklos – tas mūsdienās ir pavisam pieņemami. Kur smelties idejas, lai sakombinētu gaumīgus apģērbu komplektus? Lūk, "Tomorrowoman" komanda mums ir palīdzējusi rast atbildes.

Sāra Donaldsone ir Austrālijas populārākā modes blogere, skaidro "Tomorrowoman". Ar savu melnbaltās elegances šiku viņa priecē vairāk nekā 520 tūkstošus "Instagram" sekotāju. Tāpat nešaubīgu interesi izpelnījies viņas blogs.

Ja vēlies pasmelties idejas modīgiem tērpiem, uzburto perfektās dzīves varenību, aplūko Elenas Perminovas kontu. Modelei no Krievijas seko vairāk nekā viens miljons interesentu.

Modele Bara Rafaeli ir viena no gaumīgākajām modes entuziastēm "Instagram". Viņas publicētajās fotogrāfijās var smelties iedvesmu gan ļoti vienkāršiem un viegli sakompilējamiem apģērbiem, gan grezniem un elegantiem vakartērpiem. Viņas profilam ir vairāk nekā 2 miljoni sekotāju.

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on Dec 8, 2016 at 9:03am PST

Merijai Sengai "Instagram" seko vairāk nekā 787 tūkstoši pielūdzēju. Neņemot vērā viņas labo gaumes izjūtu, Merijai ir "sava odziņa" – viņa bieži nēsā brilles un reti skatās uz kameru.

A photo posted by Mary Seng (@happilygrey) on Feb 8, 2017 at 2:22pm PST

Dāma, kura modes entuziastiem vairāk zināma kā "prettysickly", varbūt ir jauna, tomēr viņai ir apbrīnojama gaumes izjūta. Viņa vienmēr priecē ar labām apģērbu idejām un allaž mainīgo matu krāsu.

Nikolete Meisone vienlaikus dara tik daudz lietu, ka patiesībā ir grūti izsekot viņas ikdienas ritējumam – blogere, žurnāliste, tērpu dizainere un TV seja. Viņai "Instagram" seko vairāk nekā 137 tūkstoši ļaužu.

Zviedru modes blogere Elina Klinga ar interesantām apģērbu idejām priecē gandrīz 300 tūkstošus sekotāju. Viņa izveidoja pati savu modes žurnālu un bija pirmā no blogerēm, kas izveidoja kolekciju apģērbu zīmolam "H&M", vēsta "Tomorrowoman".

A photo posted by Elin Kling (@elinkling) on Sep 10, 2015 at 6:10am PDT

Nataša Goldenberga ir vēl viena modes ikona un dizainere, kuras tērpu idejas vajadzētu aplūkot ikvienam. Natašai ir vairāk nekā 235 tūkstoši sekotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!