Ja kāds būtu atklājis brīnumainu nezūdošas jaunības noslēpumu, šis cilvēks ne tikai ilgi dzīvotu, bet noteikti būtu arī ļoti, ļoti bagāts. Lai arī laiku atpakaļ pagriezt vai apstādināt nav iespējams, ikviena no mums laiku pa laikam vēlētos to kaut uz brīdi iesaldēt, lai aizkavētu novecošanos un ne vien sajustos, bet arī izskatītos jaunāka.

Ikdienā daudzi no mums pieļauj lērumu kļūdu, kas liek izskatīties nogurušākiem un vecākiem. Tāpat daudzi ieradumi, piemēram, gulēšana uz sejas, smēķēšana vai kosmētikas atstāšana uz sejas arī pa nakti, pasliktina ādas stāvokli un veicina grumbiņu veidošanos, liekot vismaz vizuāli novecot ātrāk.

Ja vēlies ilgāk izskatīties jaunāka un izvairīties no kļūdām, kas ne tikai pasliktina ādas stāvokli, bet arī liek izskatīties vecākai, ieskaties "Viņa" rakstu arhīvā par šo tēmu. Negaidi brīnumus, bet atceries, ka rūpes par savu labsajūtu un veselību, kombinācijā ar pareizu ādas kopšanu un piemērotu apģērbu patiešām var palīdzēt saglabāt jauneklīgu izskatu ilgāku laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!