Foto: Instagram
Nevar noliegt, ka katrai dāmai ir savi paradumi, kā vislabāk izcelt skaisto, tomēr, lai arī kādi būtu šie skaistumkopšanas triki, izteiksmīgs skatiens vienmēr piesaista uzmanību.

Katrai sezonai ir savas aktualitātes, un, kā "Viņa" lasītājām stāstīja grima māksliniece Jūlija Gūtmane, viena no rudens/ziemas tendencēm ir metāliska spīduma acu ēnas.

Metāliskajam spīdumam piemīt īpašs valdzinājums, jo, neatkarīgi no pamattoņa, tas piešķir īpašu eleganci. Variēt vari ar dažādām krāsām – neitrālākam tēlam vari izvēlēties maigākus toņus, piemēram, rozīgos vai smilškrāsas, bet drosmīgās var izmēģināt spilgto un intensīvo krāsu burvību.

Lai arī varbūt ne visas var savu ikdienu iztēloties šī spīduma pavadītas, kādam atbilstošam pasākumam šāds kopskats var būt jo īpaši piemērots.

Ja nevēlies pārcensties ar uzkrītošu meikapu, akcentē acis, taču visu pārējo izvēlies nedaudz piezemētāku, piemēram, lūpu krāsas vietā lieto lūpu spīdumu, tādējādi ieturot līdzsvaru tēlā. Bet tās, kas radušas piestrādāt pie labi pamanāma grima, par šo soli var neraizēties.

Tā kā šajā sezonā modes eksperti saulītē izcēluši metālisko spīdumu, raudzījāmies pēc idejām, kā vārdus pārvērst darbos. Lūk, pāris idejas vēsās sezonas šikam!

A post shared by Jade Marie (@jadeywadey180) on Nov 24, 2017 at 11:56am PST

A post shared by Jade Marie (@jadeywadey180) on Aug 31, 2017 at 7:01pm PDT

A post shared by SARRAH KHAN (@cakeyconfessions) on Sep 28, 2017 at 2:26pm PDT

A post shared by PAINTDATFACE (@paintdatface) on Sep 26, 2017 at 3:32pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!