Foto: Shutterstock
Rudens sezonā periodiski norisinoties dažādām veikalu izpārdošanām un citām akcijām, kas ļauj kārotos pirkumus iegādāties par šķietami zemākām cenām, aizdomājāmies par mūsu iepirkšanās paradumiem. Nereti dažas no mums nespēj pretoties kārdinājumam iegādāties kārtējo kosmētikas produktu, kas, vienreiz izmēģināts, vēlāk tiek aizmirsts vannasistabas plauktā līdzās citiem mūsu kosmētiskajiem eksperimentiem, kamēr kāda cita, savukārt, teicami iztiek ar minimumu, jaunības dienu iepirkšanās māniju atminoties vien ar smaidu.

Lai uzzinātu, kādi ir sieviešu iepirkšanās un kosmētikas lietošanas paradumi, apkopojām dažus portāla Cālis.lv forumā minētos pieredzes stāstus, kas, iespējams, liks arī tev izvērtēt tavu vannasistabas plauktiņu satura reālo pielietojumu.

  • "Es nelietoju ne sejas pieniņus, ne tonikus. Vispār nesaprotu, kā var sešas reizes klāt kaut ko uz ģīmja, tad tīrīt nost un tad beigās vēl ziest pa virsu krēmu. Es vienkārši noņemu tušu ar kosmētikas noņēmēju, noskaloju seju ar ūdeni un tad pa virsu uzsmērēju krēmu.
Tāpat es nepērku arī nakts krēmu un krēmu acīm - man nekādu īpašu grumbu nav, turklāt acu krēms pamanās nokļūt acīs un kož.

Nepērku arī pretcelulīta krēmus, es skrienu, rezultāti ir labāki. Nelietoju arī vaigu sārtumu, manuprāt, tas izskatās muļķīgi, tāpat kā pašiedeguma krēms."

Nepērku pretcelulīta krēmus, es skrienu, un rezultāti ir labāki. Man arī līdzīga nostāja - nevis masēt ādā apšaubāmus krēmus, bet kustēties un vēlreiz kustēties.
Portāla Cālis.lv lasītāja
  • "Ja patīk skaistumkopšanas līdzekļi, no liekiem pirkumiem neizvairīties, bet kā savādāk atradīsi labāko? Nepērku lietu, kas nav beigusies. Man ir viena dušas želeja, krēms (dienas un nakts), toniks, u.tml. Ja ieraugu sev tīkamas lietas ar lielu atlaidi, tad gan nopērku krājumiem. Ja gadās "uzrauties" uz ko tādu, kas nepatīk, atdodu draudzenēm, mammai."
  • "Nepērku smaržas, vienas neizlietotas stāv, nelietoju, man nepatīk smaržas vispār. Nepērku pretcelulīta krēmus, es skrienu, un rezultāti ir labāki. Man arī līdzīga nostāja - nevis masēt ādā apšaubāmus krēmus, bet kustēties un vēlreiz kustēties.
Savukārt kosmētikas makā vientuļi jau vairāk kā gadu mētājas acu ēnu bāze (silikonveidīgs krēma izstrādājums) - galīgi nepatika, bet izmest žēl. To nelietoju, jo nesniedza cerēto efektu un likās kaut kā pretdabiski ierīvēties ar šķidru gumiju. Arī nelietoju dušas želejas - apnika pēc dušas mēģināt nokasīt/noskalot/noberzt to slīdīgo kārtu no sevis, ne duškabīnes."

  • "Vairs nepērku krāsainās, spilgtās, sarkanās nagu lakas, jo nemāku smuki lakot. Uzskatu - ja nagus lako, tad klājumam ir jābūt perfektam, tāpēc man ir tikai bēšīga un caurspīdīga nagu laka, ar to man grūtību nav.
Vēl plauktā jau gadus trīs stāv ķermeņa skrubis - pilnīgi bezjēdzīgs produkts. Kopš esmu sākusi mājās dzert kafiju, kā ķermeņa skrubi lietoju tikai kafijas biezumus."
Dušas želejas nelietoju, mazgājos ar ūdeni, ja nu sajūta ka kaut ko vajag, tad ziepes. Matiem lietoju tikai šampūnu un dažreiz kondicionieri. Arī visādi pieniņi, toniki - nesaprotu to nozīmi.
Portāla Cālis.lv lasītāja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!