Kopš šī gada maija arī Latvijā, dienas SPA studijā "dabaSpa" ir pieejama lūpu SPA procedūra. Tā radusies Losandželosā un to izvēlas slavenības, piemēram, Gvineta Paltrova, Džesika Simpsone, Rīza Viterspūna, Dženifera Gārdnere un daudzas citas. Lūpu SPA stimulē asinsriti lūpās, piešķirot tām dabisku sārtumu un apjomu, kā arī palīdz saglabāt to jauneklīgo izskatu, vēstī pakalpojuma piedāvātāji.

Lūpu SPA procedūra ir aktuāla un iesakāma jebkurā vecumā gan sievietēm, gan vīriešiem, it īpaši pēc ziemas sezonas, kad daudzus nomoka sausas un sasprēgājušas lūpas. Turklāt procedūras aktualizācija saskan ar dabiskā skaistuma modes tendencēm: tā kā pavasara un vasaras sezonā modē ir dabīgs meikaps, loģiski, ka vairāk jādomā par dabīgā skaistuma saglabāšanu, tai skaitā par lūpu veselību, kas ir viens no svarīgākajiem sejas akcentiem.

"dabaSpa" vadītāja Viktorija Kurakina uzsvērusi - "Parasti par lūpām rūpējamies, tikai uzklājot lūpu krāsu vai balzamu, diemžēl vairumā gadījumu tie satur lūpām kaitīgos parabēnus un citas nelabvēlīgas vielas, taču arī lūpām ir nepieciešama īpaša aprūpe: maiga un ekskluzīva."

Lūpu procedūras laikā lūpas apstrādā ar masāžas pīlingu, kas satur brūno cukuru, vazelīnu, hohobas un greipfrūtu kauliņu eļļu un uzklāj  mitrinošu balzamu, kas sastāv no mitrinošām vielām, eļļām un vaska.

Procedūras ilgums ir aptuveni piecas minūtes, to veiksmīgi varot apvienot ar jebkuru citu procedūru, it īpaši sejas kopšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!