Foto: Shutterstock
Atrādot jaunās tendences, dāmas uz sarkanajiem paklājiem atkal pasaulei likušas griezties straujāk. Šoreiz uzsvars likts tieši uz pavasara-vasaras sezonas aktualitātēm. Modes šovos tiek izdalītas arī trīs galvenās tendences, kuras viegli var radīt arī mājas apstākļos.

Pirmā tendence iezīmējās pavisam vasarīgā noskaņojumā un tiek dēvēta par jauno jūrnieku stilu. Šis stils tiek atzīmēts par diezgan būtisku iezīmi šajā sezonā un tā ietekme pamanāma ne vien grimā, bet arī kopējā tēlā – apģērbā, aksesuāros, kā arī manikīrā. Tīrās formas un pieskaņotie akcenti veido nepiespiestu, taču gana elegantu un sezonai atbilstošu stilu.

A photo posted by ESTILO MEU (@blogestilomeu) on Mar 2, 2016 at 12:51pm PST

A photo posted by O_o (@kamni_syed) on Feb 4, 2016 at 3:04pm PST

Šosezon neiztikt arī bez grafiskajām spēlēm, kas akcentēta kā otrā lielā tendence. Ģeometrisko formu apvienojums kopā ar patiesi intensīviem toņiem un melnbaltām kombinācijām, radīs īstu valdzinājumu. Modes lietpratēji uzskata, ka šī tendence noteikti tik ātri nekur nepazudīs un atstās paliekošu iespaidu.

A photo posted by Yoko ☁️ (@yokonailart) on Mar 4, 2016 at 11:59am PST

Trešā nozīmīgā tendence slēpjas aiz diezgan jutekliska un sajūtu pavedinoša nosaukuma "Ceļš uz Maroku". Šeit akcents likts uz neitrāliem un zemes toņiem, kas lieliski saskaņosies ar eksotiskiem un aizraujošiem akcentiem. Runājot par to, kādu apģērbu, vērts izcelt mežģīnes, izšuvumus, pērlītes un zīdu.

A photo posted by Setareh (@fashion_mary_92) on Mar 15, 2016 at 6:22am PDT

A photo posted by @alena_krasilova_nails on Jan 27, 2016 at 3:03pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!