Foto: Shutterstock

Sejas ādas kopšana ļoti daudzām sievietēm ir neatņemam ikdienas sastāvdaļa. Tomēr, to darot, nereti tiek pieļautas kļūdas, kas nodara pāri ādai un liek tai straujāk novecot. Kādas ir biežākās kļūdas, ko nepieļaut, kādas ir iecienītākās tautas metodes ādas kopšanai un kā par seju rūpēties dažādos gadalaikos – tā ir tikai daļa no jautājumiem, uz ko iespējams atrast atbildi "Viņa" arhīva rakstos.

Kopjot seju ikdienā, nereti paļaujamies uz ieteikumiem no draugu, draudzeņu un vecmāmiņu pūralādes. Tiesa, tas ne vienmēr ir prātīgākais lēmums. Piemēram, vai zināji, ka tik populārais citrona un cukura skrubis nenāks par labu ne tavai sejas ādai, ne pārējam ķermenim? Tāpat pūtīšu likvidēšanai nevajadzētu izmantot zobu pastu, kā arī no saules kaitīgā starojuma noteikti nevajadzētu mēģināt izvairīties ar pašgatavotu aizsargkrēmu. Vairāk par tautas metodēm skaistumkopšanā, ko nevajadzētu izmēģināt uz savas ādas, lasi šeit.

Ieskaties rakstu arhīvā un uzzini, kā likt sejas porām izskatīties mazākām, kā atdzīvināt nogurušu un pelēku sejas ādu, kā arī iepazīsties ar eksperimentu, kurā tiek izmēģināti dažādi pašu gatavoti skaistumkopšanas produkti. Tāpat tu varēsi izlasīt par biežāk pieļautajām kļūdām, kas liek ātrāk novecot un starp kurām ir arī ādas stāvokli ietekmējošas darbības, un skaistuma noslēpumiem, kas piekopj Japānā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!