Konstantīna Bogomolova imidža skola un portāls DELFI turpina stila pārvērtību projektu un piedāvā "Pārvērtības 2009"! Tagad pieteikšanās stila pārvērtībām ir beigusies un notiek balsošana par labāko šā gada stila pārvērtību. Balsošanas sleja atrodas DELFI Sievietēm sadaļas kreisajā pusē: lai novērtētu stila pārvērtības, ieliec atzīmi no 1 līdz 5, spiežot uz zvaigznītēm zem dalībnieces vārda. Paldies par vērtējumu!

Par stila pārvērtību projektu

2009. gada pavasarī un vasaras sākumā mēs piedāvājām iespēju ikvienai DELFI lasītājai pieteikties fantastiski aizraujošam eksperimentam - stila pārvērtībām.

Arī pagājušajā gadā šo iespēju izmēģināja vairākas mūsu lasītājas (iepriekšējā gada stila pārvērtības var apskatīt sadaļā "Pārvērtības", kur atrodas fotoalbumi, raksti par pārvērtību norisi un to rezultātiem u.c. materiāli).

Mēs garantējam, ka fotogrāfijas, kuras mēs saņēmām no lasītājām, nekad un nekur netiks publicētas. Visas vēstules tika nodotas tieši Konstantīna Bogomolova studijas stilistiem, kuri izvēlējās piecas projekta dalībnieces. Izvēlēto piecu dalībnieču stila pārvērtību process tika atspoguļots fotoreportāžā DELFI Sievietēm. Izvēlēto dalībnieču stila veidošanu veica profesionāli stilisti, vizāžisti un frizieri, bet fotogrāfijas uzņēma profesionāls fotogrāfs.

Un tas viss - pilnīgi bez maksas!

Par projekta "Pārvērtības 2009" vadītājiem

Konstantīns Bogomolovs ir zinātņu doktors, stilists, imidža veidotājs, modes analītiķis un Bogomolova imidža skolas (Bogomolov' Image School) vadītājs. Viņš ir arī daudzu imidža un dizaina teorētisko un praktisko darbu autors. Bogomolovs ir gatavojis rakstus un fotosesijas Latvijas un ārzemju modes žurnālos, sadarbojies ar Latvijas televīzijas kanāliem stila un modes programmu veidošanā, strādājis kā imidža konsultants skaistumkopšanas salonos, sadarbojies ar modeļu aģentūrām.

Vairāk par Bogomolova imidža skolu var uzzināt mājaslapā: Bogomolov' Image School Latvia.

Fotogrāfs: Aleksejs Belokopitovs, www.alexstudio.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!