Foto: instagram.com/sidorovaanastasiya/
Kamēr mēs priecājamies, ka mūsu mati gada laikā pastiepušies par nelielu gabaliņu garāki, Anastasija Sidorova no Krievijas nokļuvusi mediju uzmanībā savas krāšņās galvas rotas dēļ. Un, jāteic, ne velti ļaudis viņu nereti dēvē par Salātlapiņu.

Anastasijas mati ir ievērojamā garumā – tie ir aptuveni 107 centimetrus gari, raksta "Good Housekeeping". Rudmates garā un zīdainā rota ne vien nokļuvusi mediju uzmanībā, bet izpelnījusies arī sociālo tīklu lietotāju sirdis – viņas "Instagram" kontam seko gandrīz 400 tūkstoši interesentu. 23 gadus vecā jauniete lielākoties dalās ar glītiem foto, kuru uzmanības centrā, protams, ir viņas mati.

Tiesa, arī Anastasijai vienmēr viegli nav bijis. Kā raksta "The Sun", pirms vairākiem gadiem viņai bijušas nopietnas problēmas ar matiem – tie nesamērīgi kļuvuši trausli un krituši ārā. Tomēr jaunā meitene nav padevusies, ar visiem spēkiem un ekspertiem cīnījusies pret noteikto diagnozi, un viņai izdevies. Turklāt pēc tam arī pati izmācījusies par triholoģi jeb matu ārsti.

Turpinājumā pāris lieliski foto ar valdzinošo rudmati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!