Foto: Shutterstock
"Skaistums glābs pasauli!" – reiz teicis Fjodors Dostojevskis, bet apņēmīgākās un atjautīgākās dāmas secināja, ka skaistumu glābs... skaistumkopšanas triki!

Turpinājumā piedāvājam noderīgākās grima viltībiņas, kas ikdienā ļaus veiksmīgi atrisināt ikvienu situāciju. Pazaudēta kosmētikas somiņa un profesionālu aksesuāru vai situācijai atbilstošas kosmētikas neesamība nav šķērslis greznam grimam, kas liks justies lieliski pašai un piesaistīs arī apkārtējo sajūsminātos skatienus. Lūk, daži triki tavai iedvesmai!

Līmlente

Visnotaļ neierastu, tomēr efektīvu un vienkāršu grima uzklāšanas tehniku piedāvā skaistumkopšanas blogere Česija Domrongčai (Chessie Domrongchai), kura veic konturēšanu ar līmlenti. Protams, šeit talkā diezin vai nāks saimniecībā pielietojamā līmlente, taču ādai draudzīgāka tās alternatīva, ko pielieto skaistumkopšanā – gan!

Zobu birstīte

Bieži gadās, ka ideāli gludu matu sakārtojumu bojā nodevīgi gaisā saslējušies matiņi. Glābt situāciju palīdzēs veca zobu birstīte un matu laka. Uzklāj nelielu lakas daudzumu uz zobu birstes un pieglaud nepaklausīgos matiņus. Atkarībā no lakas fiksācijas pakāpes efekts turēsies no divām līdz astoņām stundām.

Auksts ūdens

Aizvien vairāk nagu laku ražotāju cenšas radīt ātri žūstošu pārklājumu kolekcijas. Taču nereti dzīves steigā nesanāk izbrīvēt pat 10 minūtes. Kā paātrināt nagu lakas nožūšanas procesu, nezaudējot laiku? Vienkārši iemērc rokas aukstā ūdenī uz trīs minūtēm! Pa šo laiku nagu laka nožūs, un tu varēsi turpināt savas darīšanas!

Skaiti līdz trīs!

Kad algebras stundās mums teica, ka tajās iegūtās zināšanas noderēs dzīvē, mēs neticējām. Situācija mainījās, kad skaistuma industrija grima uzklāšanā sāka pieprasīt teju matemātisku precizitāti.

Piemēram, sejas konturēšanu var viegli veikt, ar tumšāka toņa zīmuli vai tonālo krēmu, ko uzklāj ar otu, uzzīmējot uz sejas ciparu trīs.

Dari to virzienā no deniņiem uz sejas centru tā, lai cipara vidusdaļa atrastos tieši pretī deguna viduspunktam. Pēc tam to pašu izdari ar gaišāku krāsu, lielā trijnieka iekšpusē it kā uzzīmējot mazāku, un abus toņus sapludini.

Karote

Karotes var tikt izmantotas dažādos veidos un ne tikai virtuvē! Izrādās, gaumīga un nevainojami uzklāta grima iegūšanā lieti noderēs arī visparastākā ēdamkarote.

Uz acu plakstiņiem palikusi skropstu tuša? Neizdodas uzvilkt nevainojamu loku ar laineri? Pamodies ar maisiņiem zem acīm? Vēlies manikīru kā skaistumkopšanas salonā? Izmanto karoti! Netici? Noskatieties video!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!