Foto: Shutterstock

Rūpējoties par matu veselību un skaistumu, vairums no mums friziera apmeklējumu nereti saskaņo ar Mēness fāzēm. Sadarbībā ar blogu tava-pasaule.lv piedāvājam matu griešanas un krāsošanas veiksmīgo, neitrālo un nelabvēlīgo dienu apkopojumu augustam saskaņā ar Mēness kalendāru.

Augusta sākumā Mēness būs dilstošs, tāpēc šajā laikā var doties uz frizētavu, ja ir vēlēšanās, lai matu griezums ilgāk saglabā savu formu – dilstoša Mēness fāzē grieztie mati ataugs lēnāk.

Savukārt, no 14. līdz 29. augustam Mēness augs. Tās ir vislabākās dienas matu galiņu apgriešanai, lai mati augtu ātrāk. Tāpat šai laika periodā labāk iedarbosies arī dažādas matus barojošas, nostiprinošas un to augšanu veicinošas maskas.

Precīzi laiki un sīkāks augusta mēneša datumu apskats atrodams galerijā.

Vislabvēlīgākās dienas frizētavas apmeklējumam 2015. gada augustā – 16., 17., 18., 25.

Visnelabvēlīgākās dienas – 3., 7., 13., 22., 29.

Jāpiebilst, ka saistībā ar mīlestības, attiecību, naudas, baudas un skaistuma planētas Veneras retrogrādo kustību augustā nav ieteicams radikāli mainīt savu izskatu. Jaunu frizūru un matu krāsu izmēģināšana, kā arī stila un imidža maiņa var beigties ar to, ka pēc kāda laika jauniegūtais tēls šķitīs bezgaumīgs un neestētisks. Tāpēc augustā labāk pieturēties pie klasiskām un pārbaudītām vērtībām, tādējādi ietaupot gan naudu, gan nervus.

Labvēlīgās, nelabvēlīgās un neitrālās dienas matu griešanai un krāsošanai aprēķinātas Latvijai, ņemot vērā Mēness fāzes, tā stāvokli zodiaka zīmēs, Mēness dienu enerģētiku, čika laikus un citus Mēness aspektus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!