Foto: Shutterstock
Ziemas pelēkumam piestāv koši akcenti ne tikai tavā garderobē, bet arī nagu dizainā, piemēram, dažādu krāsu spīdumi, askētisks minimālisms un leoparda raksts lieliski atsvaidzinās ikdienas un arī saviesīgu pasākumu koptēlu. Iedvesmojoties no portāla "Harper's bazaar", apkopojam deviņas greznu manikīru idejas, kas piestāvēs gan darba kostīmam, gan spožai kokteiļkleitai.

Izteiksmīgie spīdumi

View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on Nov 7, 2018 at 2:53pm PST

Dažādu krāsu un lieluma spīdumi lieliski papildina neskaitāmus nagu dizaina veidus, taču arī pašu spīduma elementu lietojums var veidot pietiekami košu un pamanāmu manikīru.

Modernā grafika

View this post on Instagram

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on Nov 2, 2018 at 11:57am PDT

Greznam manikīram piestāv arī grafikas elementi, piemēram, līnijas, kvadrāti vai apļi. Tos papildini ar nelielu daudzumu spīduma, kas lieliski piestāv svētku sezonai.

Tumšs fons ar gaišiem akcentiem

View this post on Instagram

A post shared by JINsoon (@jinsoon) on Oct 29, 2018 at 4:17pm PDT

Svaigam manikīram, izmantojot spīdumus, vari izmēģināt uzklāt tos uz tumšāka fona. Piemēram, melnai nagu lakai pa virus uzlakot spīdumus zelta krāsā – grezns efekts garantēts!

Vienkāršais minimālisma stils

View this post on Instagram

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on Nov 7, 2018 at 3:29pm PST

Ja vēlies atsvaidzināt ierasto, bet saglabāt daļu askētisma, izvēlies nagu dizainu minimālisma stilā. Te vari variēt ar krāsu salikumiem, piemēram, melno un balto, pelēko un bēšo vai vīna sarkano un tumši zilo.

Savvaļas pieskāriens

View this post on Instagram

A post shared by Vanity Projects (@vanityprojects) on Oct 29, 2018 at 6:42am PDT

Šobrīd modes tendencēs aktuālie dzīvnieku raksti tiek pārnesti arī uz nagu dizainu, piemēram, leoparda vai zebras raksti. Tomēr nav tik būtiski atkārtot krāsu savienojumus, piemēram, zebras melnbaltos toņus – drīzāk izvēlies savus variantus.

Brīvdienu romantika

View this post on Instagram

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on Dec 17, 2017 at 6:07pm PST

Ne tikai ziemas brīvdienām, bet arī saviesīgiem pasākumiem, krāšņs savienojums ir zelta un sarkanās krāsas. Tomēr, lai nagu dizains nešķistu jau iepriekš redzēts, izmēģini citādākus krāsu laukumus.

Čūskādas raksts

View this post on Instagram

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on Oct 16, 2018 at 3:54pm PDT

Kolorītākam izskatam piestāvēs čūskādas raksts nagu dizainā. To vari uzklāt atsevišķiem nagiem vai uz katra pirksta. Tāpat kā ar dzīvnieku rakstiem, arī čūskādas dizainā vari būt radoša un izvēlēties sev tīkamākos krāsu variantus.

Ziedu raksti

View this post on Instagram

A post shared by Bel Fountain-Townsend (@sohotrightnail) on Nov 5, 2018 at 11:56pm PST

Ziemas sākums nenozīmē atteikšanos no ziedu rakstiem nagu dizainā – tos viegli pielāgot arī tumšākam un svinīgākam apģērbam. Tikai tad centies izvēlēties atbilstošāko toņu gammu, piemēram, vīna sarkano, pelēko vai tumši zilo.

Dažāda izmēra punkti

View this post on Instagram

A post shared by deborah lippmann (@deborahlippmann) on Oct 30, 2018 at 5:39am PDT

Vēl viena lieliska ideja, kā atsvaidzināt ziemas manikīra dizainu, ir veidot dažāda izmēra punktus. Tos vari uzklāt pa vienam – lielākam vai daudziem mazāka izmēra aplīšiem. Savukārt arī krāsu izvēlē liec lietā iztēli – izmanto svinīgo zeltu vai sudrabu savienojumā ar karaliski sarkano vai melno.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!