Foto: instagram.com/arozona
Pateicoties austrāliešu māksliniecei Rozai Borgai, tagad iespējams ir gandrīz viss – pat sukulenti uz nagiem. Kā vēstī "Cosmopolitan", sukulentus viņa izmanto rotu darināšanai un terāriju iekārtošanai, taču pavisam nesen viņa nejauši atklāja tehniku, kas ļautu izveidot dzīvīgu mākslu arī uz nagiem.

Lai ieviestu skaidrību par to, kāda ir popularitāti un apbrīnu iemantojušā nagu dizaina specifika, vispirms jātiek galā ar terminoloģiju. Tām, kuras nav naskākās telpaugu mīļotājas, pačukstam priekšā to, ko vairākkārt skaidrojuši botāniķi – visi kaktusi ir sukulenti, bet ne visi sukulenti ir kaktusi. Tātad – kaktusi ir tikai neliela sukulentu daļa.

A photo posted by Arozona (@arozona) on Sep 30, 2016 at 10:53pm PDT

Kā Roza skaidrojusi "Huffington Post", lai izveidotu neierasto kompozīciju, nelielos sukulentu gabaliņus ar ziedu līmi nepieciešams pielīmēt akrila nagiem (tipšiem, kā tos mēdz dēvēt), un pēc tam šo nagu plāksnīti nepieciešams piestiprināt pie īstajiem nagiem. Roza neslēpj, ka process ir gana laikietilpīgs – tas paņemot vairākas stundas, bet esot tā vērts, jo tas ir kas pavisam jauns un neredzēts.

A photo posted by Arozona (@arozona) on Sep 10, 2016 at 6:37pm PDT

Ja šis neparastais nagu dizains ir ieinteresējis, bet nav ne laika, ne pacietības, iedvesmai noderēs citi visai "kaktusīgi" nagu dizaini.

A photo posted by Savannah (@savvyshinenails) on Apr 9, 2016 at 10:01pm PDT

A photo posted by Ryan Escamilla (@ryanamber.1) on May 24, 2015 at 4:40pm PDT

A photo posted by Lidiers (@porlidiers) on Jul 24, 2016 at 1:26pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!