Foto: Instagram
Jauna sezona, jaunas idejas. Šoreiz "Instagram" dzīlēs atradām vairākas idejas, kā sapost nadziņus rudenī, cerot, ka ikviena spēs atrast sev piemērotāko un tīkamāko dizainu.

Lai arī nereti, rudenim sākoties, košās krāsas atstājam vasarā un pievēršamies daudz neitrālākiem un tumšākiem toņiem, tas noteikti nenozīmē, ka tas ir likums, kas strikti jāievēro. Protams, arī šai sezonai raksturīgajiem pelēcīgiem, brūnganiem un tumši sarkaniem toņiem ir sava burvība. Tomēr kaut mazliet dzīvespriecīgāk tie izskatās tad, kad papildināti ar kādu dizaina elementu – grafiskiem zīmējumiem, mirdzumu vai kādu citu krāsu, kas atsvaidzina ierasto kopskatu un mijas ar manikīra aktualitātēm. Lieliski izskatīsies arī spēles ar pārklājumu – ja gaismā vizuļojošu krāsu papildināsi ar matētas nagu lakas pārklājumu, atkal būsi savā ikdienā ieviesusi ko jaunu un uzmanību piesaistošu.

Noteikti nevajadzētu baidīties no košām krāsām. Tiesa, iespējams, debesu zils, gaisīgi rozā vai spilgti oranžs nebūs pirmā izvēle, tomēr šīs pašas krāsas tumšākos toņos var izskatīties gana labi.

🌳 nails by top-master #JuliaKomisaruk #nailsmadestudio #nailsmade #luxiogel #luxio_work #luxiogel_ua

A post shared by NAILSMADE Studio & School (@nailsmade) on Sep 19, 2017 at 1:20pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!