Foto: AFP/Scanpix

Rudenim sevi pamazām piesakot arvien pārliecinošāk, ne viena vien no mums ir izvēlējusies mainīt ierasto matu sakārtojumu. Ja arī tu esi nobriedusi pārmaiņām, taču nezini, kādā virzienā raudzīties, piedāvājam šosezon aktuālāko matu krāsu apkopojumu.

Aplūko "Vogue" veidotos šosezon aktuālos matu krāsu ieteikumus un, iespējams, atradīsi tieši to, kas atbilst tavai gaumei!

Saules noskūpstītas matu šķipsnas

Šosezon aktuāls ir dabisks izskats. Viegli krāsotas vai balinātas, it kā saulē izbalojušas šķipsnas radīs dabisku un bezrūpīgu efektu. Lai gan rezultāta sasniegšanā ieguldītais darbs ir laikietilpīgs, galvenais ir panākt pludmales efektu, radot iespaidu, ka mati vasarā ir kļuvuši gaišāki paši.

Pārliecinoša blondīne

Ja atzīsti konkrētību, šoruden vari izvēlēties arī platīna blondu matu krāsu vai dažādas blondā toņa variācijas, iztiekot bez šķipsnu iekrāsošanas. Šādiem matiem gan būs nepeiciešama rūpīga kopšana, taču aktuālas ir arī mazliet ataudzētas matu saknes, tāpēc friziera apmeklējumu nenāksies ieplānot ar skrupulozu precizitāti.

Piesātināti brūnie toņi

Ja lepojies ar dabiski pelēku matu krāsu, šosezon to noteikti vari atsvaidzināt ar nokrāsošanu brūnos toņos. Dažādas krāsas variācijas un intensitāte ir viena no "must have" tendencēm šoruden.

Ruda matu krāsa

Pamanāma, spilgta un pārliecinoša - tāda ir rudā matu krāsa, kas lieliski iederēsies uz čabošo un krāsaino lapu, kā arī rudenīgās miglas fona. Toņa nokrāsas var būt dažādas, līdzīgi brūnās krāsas specifikai.

Dabiskums

Arvien biežāk sievietes izvēlas atstāt savu dabisko matu krāsu, tos netonējot. Ja vēlies panākt patiešām dabisku efektu, šoruden vari ļauties šim eksperimentam, īpaši, ja pelēcīgie mati vasaras laikā jau ir dabiski izbalojuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!