Foto: Shutterstock
Uzkrāsot sarkanas lūpas var šķist vienkārši, taču patiesībā tā ir vesela māksla. Tāpēc piedāvājām "Elle" ekspertu atklāto veiksmes atslēgu jeb uzklāt kosmētikas produktus uz lūpām pareizā kārtībā. Lūk, daži soļi, pēc kuriem vadīties.

Pirmais solis:

Pirmais un svarīgākais, kas ir jāizdara, lai izveidotu skaisti sarkanas lūpas, ir lūpu formas iekrāsošana. Izvēlies savu iemīļotāko sarkano lūpu krāsu un tās uzklāšanai izmanto otiņu. Vispirms lūpu krāsu uzliec uz apakšlūpas – krāso ar to no centra uz malām. Pēc tam tieši to pašu izdari arī ar augšlūpu. Ņem vērā, ka šajā solī tev nav jācenšas visu izdarīt perfekti, jo lūpu līnijas tiks iezīmētas vēlāk.

Otrais solis

Mums māca, ka lūpu kontūru ir jāiezīmē vispirms un tikai tad jākrāso pašas lūpas. Taču patiesībā ir gluži otrādi, raksta "Elle". Triks, kā iegūt perfekti izteiktas un apjomīgas lūpas, ir uzklāt lūpu zīmuli tikai pēc lūpu krāsas. Tas ļaus zīmulim vieglāk slīdēt un akurāti ievilkt lūpu līnijas.

Ņem lūpu krāsai atbilstošu sarkanu lūpu zīmuli un pārliecinies, ka tas ir pilnībā uzasināts. Uzliec to uz lūpu malām, īpaši uzsver augšlūpas izliekumu. Ja tavas lūpas ir plānas, tu vari krāpties un pievienot tām apjomu, uzklājot lūpu zīmuli nedaudz ārpus lūpu līnijas.

Trešais solis

Saspied savas lūpas kopā – tas padarīs lūpu virsmu gludu, bet krāsu – ilgnoturīgāku.

Te meklē citus padomus sarkanās pomādes uzklāšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!