Foto: Instagram
Nav nekas neierasts, ja jaunumi skaistumkopšanas pasaulē mainās tik ātri, ka dažkārt nav iespējams visam izsekot līdzi. Šobrīd skaistuma blogeres un šīs jomas eksperti metušies jaunā trakumā, liekot sejām laistīties pērļu mirdzumā.

Šobrīd sociālajos tīklos iespējams nolūkoties, kā ļaudis atraduši jaunu veidu, izrādot savu mīlestību pret pērlēm. Cits izvēlas rotāt glītajiem nieciņiem tikai kādu konkrētu sejas daļu, savukārt kāds krīt azartā, seju izdaiļojot pilnībā.

Lai arī varētu šķist, ka šī ir visai svaiga vēsma skaistumkopšanas pasaulē, "Good Housekeeping" stila vērotāji mudina atskatīties nedaudz senākā pagātnē. Piemēram, 2010. gada "amfAR New York Gala" pasākumā populārā dziedātāja Lady Gaga gozējās viscaur pērlēm klātā veidolā.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Un vērts atsaukt atmiņā arī ne tik senu notikumu – pirms diviem gadiem modes zīmols "Givenchy" Ņujorkas modes nedēļā atrādīja savu pavasara/vasaras kolekciju.

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Bet turpinājumā piedāvājam dažādas variācijas, kā ar pērlēm izgreznot seju. Varbūt kāda ideja, ja ne ikdienā, tad vismaz greznākā pasākumā, nākamā gada festivālā vai vismaz masku ballītē noder!

A post shared by Sumedha (@sumedhaaaaaaaaa) on Apr 14, 2017 at 11:08am PDT

A post shared by Sara Kalima (@sarakalimamakeup) on Aug 2, 2017 at 10:17am PDT

A post shared by @ab_ducted on Aug 12, 2017 at 9:35am PDT

A post shared by Martayla (@martymoment) on Aug 10, 2017 at 3:26pm PDT

A post shared by BeautyByOlala (@olyadavidenko) on Sep 6, 2017 at 12:32pm PDT

A post shared by Anna Kath (@cienistooka) on Jul 29, 2017 at 1:55am PDT

A post shared by Sheri Beryl (@sheriberyl) on Jun 28, 2017 at 10:27am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!