Foto: Shutterstock
Ar savu ādu mums būs jānodzīvo līdz mūža galam, tāpēc par to sākt rūpēties vajag jau savlaicīgi, nevis tikai tad, kad āda jau sāk protestēt. Tas ir arī iemesls, kādēļ šoreiz piedāvāju ādas kopšanas līdzekļus, kuriem vajadzētu būt katras sievietes arsenālā.

Dažādu mazgāšanas līdzekļu, vēja un citu faktoru ietekmē mūsu rokas dažkārt tā vien lūdz pastiprinātāku uzmanību. Šeit talkā var nākt roku un nagu krēms ar organisko manuka medu, kas izceļas ar unikālām ādu atjaunojošām, antibakteriālām, kā arī ādu mitrinošām īpašībām. Vērts pieminēt, ka dzīvnieku aizstāvjiem šis krēms varētu īpaši simpatizēt tādēļ, ka tas nav testēts uz dzīvniekiem, kā daļa skaistumkopšanas pasaules produktu.

Foto: Publicitātes attēli

Jāpiebilst, ka par ādu var rūpēties ne tikai no ārpuses, bet arī iekšēji jeb tas, ko mēs ēdam un lietajam uzturā, arī ietekmē mūsu ādas stāvokli. Šoreiz esmu izvēlējusies avokādu eļļu, kura gan ir daļa no kulinārijas pasaules, gan popularitāti ieguvusi skaistumkopšanā. Kā norāda, šīs eļļas ražotāji, tās lietošana pozitīvi ietekmē cilvēka veselību, kā arī veicina ādas aizsargspējas un tās kopējo veselību. Tāpat tiek atzīmēts, ka avokado eļļa palīdz ādas kopšanas procesā pēc intensīvām saules peldēm, kā arī dažādu ādas problēmu gadījumos un palīdz aizkavēt ādas novecošanās procesus.

Foto: Publicitātes attēli

Mazais sejas un dekoltē zonas glābējs! Šis krēms varētu piesaistīt kombinēto un jūtīgo ādu īpašnieces. Tas palīdzēs atgūt ādā dzīvīgumu pēc kairinošām kosmētiskām procedūrām, dermatoloģiskās ārstniecības, kā arī pēc tam, kad ādu pamatīgi apstrādājusi būs saule, aukstums vai vējš.

Foto: Publicitātes attēli

Vienmēr vērts mājās paglabāt arī mitrinošu ķermeņa losjonu. Konkrēti šis eksemplārs valdzina ar savu spēcīgo un patīkamo aromātu, kuru sajutīs arī pārējie. Vērts piebilst, ka tā aromātu var sajust pat pēc roku nomazgāšanas, tāpēc ideāli noderēs vasarīgām dienām, kad nebūs vēlme izmantot smaržas. Arī pievēršoties ādas mitrināšanai, losjons savu darbu padara vienreizēji un saglabā ādu maigu visas dienas garumā.

Foto: Publicitātes attēli

Turpinot ar losjoniem, arī šis ķermeņa kopšanas produktus ir izcīnījis cilvēku uzmanību. Bonusā ādas mitrināšanai, palutināsi savu ķermeņi un sevi ar ļoti interesantu aromātu, kas liks pacelties spārnos. Losjona smarža īpaši labi piestāvēs drēgnākiem vakariem un noderēs sievietēm ar normālu ādas tipu.

Foto: Publicitātes attēli

Ietaupi laiku, enerģiju un parūpējies par maciņa saturu! Ielūkojies iepirkšanās palīgā Zave.lv un atrodi, kur šobrīd tev interesējošas preces var iegūt savā īpašumā par samazinātām cenām un pēc iespējas izdevīgākā iepirkšanās vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!