Foto: Shutterstock
Ikviena vēlas, lai kāzu dienā viss būtu perfekti un tā, kā iztēlojusies. Lielu lomu kopējā tēlā piešķir ne tikai kāzu kleita, bet arī sievietes rota – mati. Šoreiz piedāvājam ielūkoties dažādos variantos, kā zīmīgajā dienā savīt matus un izskatīties fantastiski.

Plānojot frizūru, vispirms jābūt reālistiskai par to, ko ar saviem matiem vari izdarīt. Internetā iespējams aplūkot neskaitāmas fotogrāfijas ar šikām idejām, kas nudien ir saistošas, tomēr jāsaprot, ka mati ir ļoti dažādi – pirmkārt, būtisks garums. Ar samērā īsiem matiem neuzpīsi bizi, kas sniedzas pāri krūtīm, savukārt ar ļoti gariem matiem neizdosies izveidot frizūru, kurā mati saņemti augšup, taču neatgādina lielu kūku, jo, pavisam vienkārši, – mati ir daudz, un tie izskatās daudz apjomīgāk. Otrkārt, liela loma ir matu īpašībām.

Protams, ja dodies pie friziera, ar saviem veiklajiem pirkstiņiem viņš var izveidot teju jebko, ko tu vēlies, tomēr jāliek aiz auss, ka tas nemaina matu īpašības. Ja tavi mati pēc dabas ir izteikti čirkaini, bet lielajā dienā esi izvēlējusies tos iztaisnot, tad, pat sapūšot neskaitāmas matu lakas kārtas, dienas gaitā pastāv ļoti liela iespēja, ka tie sāks spuroties un kopskats vairs nebūs tāds, kādu vēlējies. Līdzīgi ir arī pretējā virzienā – ne vienmēr taisnie mati pakļaujas lokām ilgtermiņā. Ja esi nolēmusi savā frizūrā iekļaut intensīvas čirkas, tad nebrīnies, ka pēc kāda laika tās ir pastiepušās un vairs nav tik izteiktas.

Noteikti vērtīgi padomāt arī par sezonu, kādā rīko kāzas. Piemēram, ja tā ir vasara un solās būt neprātīga tveice, padomā par matu atspraušanu vismaz no sejas, lai nav sevišķi karsti.

Lai arī kā, protams, jāatrod sirdij un matiem piemērota frizūra. Lūk, neliels ieskats kāzu līgavu aktualitātēs!

A post shared by I Do Details (@idodetailsau) on Aug 23, 2017 at 10:50pm PDT

A post shared by Abbey Bridal (@_abbeybridal) on Aug 23, 2017 at 10:48pm PDT

A post shared by Wedding Hair (@wedding__hair) on Mar 11, 2017 at 10:05am PST

A post shared by Wedding Hair (@wedding__hair) on May 18, 2016 at 12:49pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!