Foto: Shutterstock

Kā zināms, dodoties uz pilnu ķermeņa masāžu, nākas izģērbties līdz pašam pēdējam sīkumam. Nevar noliegt, ka pirmā masāžas apmeklējuma reize tāpēc var būt visai mulsinoša un radīt neveiklas situācijas. Vēlos mudināt nodoties pelnītai atpūtai, kliedējot šaubas un iepazīstinot ar procesu, kas sākas no brīža, kad esi atvēris salona durvis. Neveiklības plīvuru atsegt man palīdzējā "SMP Doktorāta" masiere, kosmētiķe un fizioterapeite Jeļena.

Lai gan dažādās vietās notikumu gaita un process var būt atšķirīgs, Jeļena atklāja, kā viss notiek viņu doktorātā: "Sieviete ienāk, un kabinetā stāv aizslietnis. Viņa dodas aiz šī aizslietnīša un izģērbjas. Tur uz vietas stāv vienreizlietojamās biksītes, kā arī dvieļi. Šajā procesā masiere neredz savu klientu un stāv ar muguru pret viņu. Kliente ietinas dvielītī un apguļas uz kušetes. Visas masāžas laikā es, protams, respektēju klienti, un viņa visu laiku ir apsegta. Atsegta ir tikai tā zona, kuru es apstrādāju."

Kad mugura ir izmasēta, laiks griezties otrādi, taču kā to izdarīt, lai pārāk neatrādītu savus plikumus? Pretimnākošā un saprotošā masiere dalās savā aroda noslēpumā, kā šo situāciju padarīt mazāk neveiklu: "Es no dvieļa izveidoju tādu kā mājiņu jeb telti zem kuras kliente ērti un vienkārši arī apgriežas."

Kā atzīst Jeļena, misēkļi, protams, ir gadījušies, taču par to parasti kopīgi pasmejas vai, tieši otrādi, nepievērš tam uzmanību. Lai pēc iespējas veiksmīgāk izvairītos no neveiklām situācijām, Jeļena vienmēr brīdina par savām darbībām jau iepriekš.

Tāpat speciāliste aicina atcerēties, ka pirms masāžas kādas 30, 40 minūtes nevajadzētu ēst, bet, protams, arī, ja ir kaut kas ieēsts, tad pirms procedūras vienkārši vajadzētu pabrīdināt savu masieri. Vērts atzīmēt arī to, ka uz masāžām vēlams ierasties nesteidzīgi un laicīgi, jo, pretējā gadījumā, cilvēks vienkārši ir sasprindzinājies arī tajā brīdī, kad vajadzētu notikt masāžai. Šādās situācijas speciālisti uzreiz pie masāžas gan neķeras, bet mēģina aprunāties un nomierināt klientu vai arī veikt kādus relaksējošos vingrinājumus.

Tā kā neveiklības plīvurs nu ir atsegts un uztraukums mazinājies, izmanto tiešsaistes skaistumkopšanas salonu pakalpojumu rezervāciju servisu ToBook.lv un piesaki masāžu vai kādu citu pakalpojumu, lai padarītu savu nedēļu īpašāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!