Foto: F64

Līdz ar skaistumkopšanas industrijas attīstīšanos, aug arī priekšstati par to, kas ir skaists. Par mākslīgo skaistumu un savu uzdrīkstēšanos sarunu šovā "Starp mums runājot" stāsta Regīna Devīte.

Regīna Devīte ir viena no iemīļotākajām latviešu aktrisēm, kura skatītāju simpātijas izpelnījusies arī kā "UgunsGrēka" Zenta. Viņa ir ari viena no tām latviešu populārajām sievietēm, kas nav kautrējusies atzīt sabiedrībai, ka veikusi ķirurģiskos uzlabojumus. Viņas gadījumā – plakstiņu korekciju.

Tiesa, lai atzītu ko tādu, vajag arī samērā lielu drosmi, jo liela daļa sieviešu tomēr to kautrējas atzīt, vēl jo vairāk – viņas to noliedz.

"Tas ir ļoti individuāli un es domāju, ka tā ir katra cilvēka personiska darīšana. Mēs taču arī nestāstām par visām operācijām, kur griež vēderu un vēl nezin ko," teic Devīte. "Es padalījos tāpēc, lai iedrošinātu sievietes. Man pašai bija ļoti, ļoti bail un pāris dienas pēc operācijas arī bija briesmīgi, jo es skatījos spogulī un domāju – viss, tagad man ir jāmaina visa dzīve, jo es vairs nekad nevarēšu strādāt," nepatīkamos mirkļus atminas Devīte, skaidrojot, ka no operācijas seja bija piepampusi un asins izplūdumiem klāta, bet tas esot pārgājis kādas nedēļas laikā.

Vaicāta, vai tas veicinājis Devītes pašapziņu un vai viņa jūtas sievišķīgāka, aktrise teic tā: "Sievišķīgāka nē, bet tagad es varu mierīgi pielīmēt liekās skropstas, uzkrāsot plakstus – tīri praktiski ir daudz labāk."

Devīte atzīst, ka līdz ar skaistumkopšanas industrijas attīstīšanos, auguši arī sabiedrības skaistuma standarti: "Kauns ir izskatīties vecai, kauns ir izskatīties grumbainai, bet katra cilvēka iespēja ir izvēlēties."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!