Foto: Shutterstock
Runā, ka mode atgriežas. Un tā ir arī skaistumkopšanā. Kas joprojām modē no pagājušā gadsimta 60. gadiem? Lūk, "Realsimple" skaistumkopšanas eksperti izcēluši dažas modes tendences un padomus, kā tās realizēt.

Akcentētas skropstas

Kā jau agrāk skaidroja skaistuma eksperts Andžejs Savickis, pavasarī būtisks akcents tiks likts uz skropstām. Kaut arī Tvigijas stila skropstas var šķist mazliet par spilgtu ikdienai, smagnējo skropstu efekts ļoti piestāv mūsdienīgas sievietes tēlam. Šādu skropstu efektu panāksi, uzklājot vairāk tušas augšējām skropstām, lai padarītu tās biezākas. Nebaidies eksperimentēt – skropstu veidošanai var izmantot ne tikai tušu, bet arī acu laineri. Pilnīgākam izskatam, plakstiņu locījuma vietu akcentē ar tumšu acu zīmuli.

Lūk, vari paskatīties arī ātro video pamācību.

Kupli mati

Ja tev ir smalki mati un vien vari sapņot par kupliem matiem, iespējams, vērts apsvērt domu par frizūras maiņu. Šeit vari apskatīt 12 frizūras, kas piešķirs kuplumu un apjomu smalkiem matiem. Tomēr, protams, vari izmēģināt piešķirt kuplumu matiem ar to ieveidošanu. Vispiemērotāk noteikti būs talkā ņemt apaļo ķemmi. Žāvējot ar fēnu, matus pie saknēm piepacel uz augšu. Ja tev ir lokaini mati, frizūru izveidot būs vieglāk. Ja mati ir taisni, ieloko tos, lai panāktu vēlamo rezultātu. Dod priekšroku lielām lokām (visērtāk – lielie ruļļi).

Vieglās lokas

Protams, nevar aizmirst arī par pavasarīgo bezrūpību. Izvēlies vieglas lokas, kas koptēlu padarīs daudz romantiskāku. Ātras lokas viegli var iegūt ar taisnotāja palīdzību, tomēr, ja matus nevēlies karsēt, aplūko dažas alternatīvas, kas palīdzēs tikt pie lokām.

"Kaķacis"

Dramatiska acu izcelšana bija aktuāla pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados, tomēr tā aktuāla ir vēl joprojām. Tiesa, ar laineri novilkt identiskās līnijas ir diezgan grūti, tomēr nav neiespējami.
Vērts ieklausīties dziedātājas Adeles grimētāja Maikla Eštona padomos. Viņš ar pasaulslaveno dziedātāju strādājis vairāk nekā deviņus gadus. Maikls pamāca, kā iegūt zīmīgo skatienu un perfektas "kaķacis".

"Nude" toņa lūpas

Kad izceltas acis un izveidota pamanāma frizūra, vajag nedaudz atkāpties soli atpakaļ jeb sabalansēt koptēlu. Un lieliskākais veids – neuzkrītošas "nude" toņa lūpas. Kā izrādās, šādas lūpukrāsas izvēle arī liks tev izskatīties jaunākai. Citas šī laika skaistumkopšanas tendences vari aplūkot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!